To je to što me zanima!

Suđenje Sanaderu: Nije došao Ivo, a ni brat Flavio također

Sutkinja Maja Štampar Stipić rekla je kako iz zatvora u Zagrebu stigao dopis u kojem je obavještavaju da je Ivo Sanader 29. listopada upućen na fizikalnu terapiju koja će trajati 10 dana
Vidi originalni članak

Marina Matulović Dropulić konačno se pojavila na Županijskom sudu u Zagrebu kako bi svjedočila u postupku INA-MOL. Na dva prethodna poziva nije se odazvala pa joj je prijetila opasnost da je na raspravu doveze policija. Danas je trebao svjedočiti i Flavio Sanader, no on nije došao, a dostava poziva nije mu bila uredna. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sutkinja Maja Štampar Stipić rekla je kako iz zatvora u Zagrebu stigao dopis u kojem je obavještavaju da je Ivo Sanader 29. listopada upućen na fizikalnu terapiju koja će trajati 10 dana. Nakon toga vidjet će se hoće li biti sposoban doći na sud i postoji li potreba za dodatnim vještačenjem kako bi se utvrdilo koliko dugo može pratiti raspravu.

JADRANKA KOSOR SVJEDOČILA 'Sanader me nije pritiskao da sredim prodaju dionica Ine...'

Podsjećamo, prije nego što je otišao na operaciju koljena zbog zdravstvenih problema Sanader je mogao biti na sudu maksimalno tri sata. Rasprave su trajale po sat i pol, pa je bila stanka te još sat i pol. 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • novkovka 04.11.2019.

    ako ga voze na terapiju onda može prijevoz i na sud!

  • luzery 04.11.2019.

    blazeni komunisti i goli otok. za ovakove su onakovi najbolsi lek (zanemarimo na trenutek zajkaj su oni"terapirali"), fokusirajmo se na lokaciju i terapiju 😁

  • RI051_1 04.11.2019.

    Sprda se sa sudstvom , a ja sam bio na kemoterapiji i moraom sam doć na sud

Komentiraj...
Vidi sve komentare