To je to što me zanima!

Sudionike prvog splitskog Gay Pridea čuvat će 600 policajaca

Policija je posljednjih dana održala sastanke sa svim gradskim službama. Čak su razgovarali i sa vlasnicima kafića i predložili da služe piće u plastičnoj ambalaži
Vidi originalni članak

Više od 600 policajaca osiguravat će "Split pride" u subotu poslijepodne na Rivi. Splitska policija je na nogama, sve snage bit će upućene u centar grada, a stižu i interventne jedinice iz još nekoliko policijskih uprava. Svi policajci prošli su specijalnu edukaciju vezano uz Pride, a policija je u posljednjih nekoliko dana održala sastanke sa svim gradskim službama. Čak su razgovarali i sa vlasnicima kafića u centru grada i predložili da u subotu služe piće isključivo u plastičnoj ambalaži.

Splićani ne pamte tako intenzivne pripremeza neko okupljanje, a policija se očito "opekla" na nedavnoj utakmici Hrvatske i Gruzije, kad su se navijači na Pjaci mlatili dvadesetak minuta prije nego su intervenirali. Zato u subotu ništa neće biti prepušteno slučaju, a svaki nasilnik bit će vrlo brzo primiren. Neće se tolerirati ni verbalno vrijeđanje, a naročito ono koje poziva na nasilje, poručili su iz splitske policije. 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • user_98460 11.06.2011.

    a zasto uopce paradiraju???da moje djete moze pitat tata zakaj se oni striceki drze za ruke??i kak da mu to objasnim to se oni vole djete moje...zatvorite se u sobu i jebite do bola gurajte si miseve u paksu itd... al se ne pokazujte na ulici .

  • Dolly01 11.06.2011.

    ali za strance će biti cool... mislit će da se gomila ljudi obukla u Village People :-D

  • Dolly01 11.06.2011.

    Na kraju je Gay pride ipak uspio, a glavni akteri koji su ga podržali je čak 600 policajaca koji paradiraju.... uz dvadeset aktivista.... LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare