To je to što me zanima!

Suđenje Miljenku Stričaku i dalje zatvoreno za javnost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stričaka terete za izazivanje teške nesreće sa smrtnim posljedicama. U tunelu Ledenik poginule su dvije žene i njihovo dvoje malodobne djece
Vidi originalni članak

Maratonsko suđenje Miljenku Stričaku (26) nastavlja se u petak na Općinskom sudu u Zadru, ali i dalje bez nazočnosti javnosti i novinara. Sudski vještak, psihijatar Emil Žanpera, na zadnjem je ročištu dao mišljenje i nalaz, u kojemu je naveo kako bi novinari u sudnici mogli loše utjecati na Stričakovo psihičko stanje i njegovu raspravnu sposobnost. Uvažavajući njegov nalaz, Sudsko vijeće je odlučilo odbiti zahtjev odvjetnika oštećenih obitelji da se suđenje otvori za javnost. Stričaka optužnica tereti za izazivanje teške prometne nesreće sa smrtnim posljedicama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_2666 29.08.2008.

    Za ne vjerovat! Onog \"malog\", sina tajkuna, ne mogu se sjetiti imena, okovali su lancima i doveli kao životinju da mu sude u \"ime naroda\" a ovog se*onju i kompletnog kretena puštaju da se kur*i na slobodi. I kažete da je pravda jednaka za sve nas u Hrvatskoj? Novinari ovdje nisu napravili posao i izvršili pritisak da ovaj smrad leži u zatvoru i tamo čeka sve odgode koje je sam uzrokovao. TO VAM ZAMJERAM, jer u ime poginulih žena, njihove poginule dijece i obitelji koje su ostale iza njih u žalosti, to je ono najmanje što ste mogli učiniti, imate priliku a ne koristite ju. Da je moja obitelj poginula zbog korištenja mobitela ovog idiota, vjerujte mi, on više ne bi nikada hodao, a ja bi čekao suđenje i ne bi ga odgađao, znajući da sam učinio pravu stvar.

  • brusnica 29.08.2008.

    vi novinari bi mogli malo raditi svoj posao i saznati tko je taj stričak, i tko mu čuva leđa??? čija velika glava stoji iza svega jer ovo je j.... nevjerojatno !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare