To je to što me zanima!

Suđenje Perkoviću: Čitali su presudu osuđenom Pratesu

Krunoslav Prates je 2008. osuđen na doživotnu kaznu zbog suučesništva u ubojstvu Stjepana Đurekovića, u dijelu koje se predbacuje i optuženima
Vidi originalni članak

Suđenje Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču za sudjelovanje u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića nastavljeno je čitanjem presude iz procesa Krunoslavu Pratesu. 

On je pred istim sudom u Münchenu 2008. osuđen na doživotnu kaznu zbog sudjelovanja u ubojstvu Stjepana Đurekovića, u dijelu koje se predbacuje i optuženima. Čitali su se i daljnji dokumenti dostavljeni sudskom vijeću, javlja HRT.

Branitelji Josipa Perkovića i Zdravka Mustača izjavili su kako sumnjaju da je bilo utjecaja na svjedoke. 

Odvjetnici Gizele Đureković tvrde, pak, da fotokopija dokumenata centra Službe državne sigurnosti Rijeka, koji potvrđuju navode obrane da je Udbin egzekutor Vinko Sindičić bio suradnik njemačkih tajnih službi, neće preokrenuti proces.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mary joe fernandez 24.10.2014.

    A vidi, vidi...odvažili se portalovci dva-tri retka ubaciti i malu slikicu staviti...samo pazite, nemojte preveć otići daleko..jer direktiva je direktiva, što manje pisati o suđenju udbašima, a portali i novine sve to sa margina pratiti

  • SAINT 24.10.2014.

    Sindičić to smeće udbaško uopće nije na popisu svjedoka protiv Perkovića i Mustaća , nije mi jasno zašto se Nobilo toliko pali na njega. Valjda ne voli izdajnike svog sistema.

  • macor11 24.10.2014.

    Meni nije nesto jasno. Domoljubi citava dva dana po portalima vrijedali da su komunjare krive sto nista ne cuju o sudenju ovoga udbasa. I gle. Proslo vise od 70 minuta i samo jedan komentar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare