To je to što me zanima!

Sugrađani sklonili na tajnu lokaciju oca A. Mafalanija

Majed Mafalani, otac Amira Mafalanija, sklonio se na nepoznatu lokaciju u BiH. Ne dolazi na posao u Dom zdravlja niti u svoju privatnu ordinaciju
Vidi originalni članak

Pod navalom brojnih novinarskih ekipa, doktor Majed Mafalani, otac Amira Mafalanija kojeg se sumnjiči za suučesništvo u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića, sklonio se iz Visokog gdje živi na nepoznatu lokaciju u BiH. Posljednjih nekoliko dana nije u svom stanu u elitnom naselju Luke, a ne dolazi ni na posao u Dom zdravlja niti u svoju privatnu ordinaciju.
- Doktor Mafalani je čovjek koji je u ratu spasio na desetine života u Visokom i Visočani su ga sklonili da ga poštede maltretiranja. Znam čovjeka dugo godina, u gradu ga svi cijene i poštuju - kazao nam je jedan od njegovih susjeda. Kaže da Amira Mafalanija, koji je Majedov sin iz prvog braka, nije vidio više od pet godina u Visokom te da ga je znao dok je bio dječak.
- Dok je bio ovdje, uredno je živio. Nije mi izgledao kao netko tko bi mogao uraditi ovako što. Ali, tko zna, možda je tamo u međuvremenu zastranio, ili se jednostavno našao u krivo vrijeme na krivom mjestu – kaže susjed dr. Mafalanija. Majed je u BiH došao za vrijeme rata, a zbog svog angažmana u ratnoj bolnici odlikovan je najvećim ratnim priznanjem 'Zlatni ljiljan'. Porijeklom je iz grada Ezraa u Siriji, a prema nekim podacima studirao je na Medicinskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirao 1983. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • teuta 02.11.2008.

    a to sto ste vi , idioti, objavili sliku, pomaze mu da na miru preboli sramotu koju mu je sin nametnuo. svaka cast, stvarno ste novinari za pohvalit. dobro je rekao hodak, KANALIZACIJA

  • sabo 01.11.2008.

    Napokon je dokazano. Pukanića je ubila Al-Qaida (ogranak Al-Qaide u Bosni i Hercegovini) jer je švrljao po planovima da se sruše Cibonin i HOTO toranj.

  • josica 01.11.2008.

    E moj dudica, svi su oni isti, rođen sa džihadom-umire sa džihadom. Samo im treba prilika da pokažu svoje pravo lice i eto ti frke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare