To je to što me zanima!

Šuker: Ako vam se ovdje ne sviđa, poslujte drugdje

Hrvoje Zgombić je na Gospodarskom forumu rekao da ne bi preporučio investirati u Hrvatskoj, na što mu je Šuker rekao da ide poslovati drugdje
Vidi originalni članak

Ministar financija Ivan Šuker u srijedu je na Gospodarskom forumu u sklopu Međunarodnog jesenskog velesajma najavio kako će premijerka Jadranka Kosor u četvrtak predstaviti nove investicijske projekte. S novim bi projektima Vlada pokušala pokrenuti gospodarstvo, naročito posrnulu građevinsku industriju. Predstavnici Vlade odgovarali su na pitanja malobrojnih poduzetnika. Hrvoje Zgombić iz tvrtke Zgombić i partneri rekao je kako nikome ne bi preporučio investirati u Hrvatskoj na što je dobio komentar ministra Šukera da onda ode poslovati negdje drugdje. Ministar se ubrzo ispričao i Zgombiću rekao da uvažava drugačiji stav, ali dodao da ga je šokirala  njegova izjava. Zaključio je kako ne vrijedi kukati te da moramo biti svjesni gdje se i s kakvim se problemima suočavamo. Rekao je kako država mora stvoriti preduvjete u kojima će poduzetnici stvarati novu vrijednost i otvarati radna mjesta, prenosi Danas.hr.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 25sat 23.09.2010.

    U MIG sa njim !

  • Tuga_i_Buga 23.09.2010.

    O, cezare....! Samo mu lovorov vijenac fali.

  • gertrudaX 23.09.2010.

    Nečuveno!!! Jedan je od kreatora ovakvog sheb....g stanja u Hravatskoj i onda si još dopusti biti drzak!! Nikad kraja balkanizmu u našoj \"balkanskoj\" državi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare