To je to što me zanima!

Šuker: Ove godine nemamo novca za božićnice i regres

Ministar Ivn Šuker izjavio je kako nije vrijeme za rebalans proračuna. Najavio je reviziju rashoda, a razgovarat će se i o povlaštenim mirovinama
Vidi originalni članak

Ministar financija Ivan Šuker priznao je da je situacija u Hrvatskoj teška te da se treba razgovarati sa socijalnim partnerima.
- Ove godine će biti nemoguće naći novca za isplatu božićnica i regresa. Sa socijalnim partnerima razgovarat ćemo i o povlaštenim mirovinama - rekao je za HRT ministar Šuker. Dodaje kako nije vrijeme za rebalans proračun iako se u njega slijeva sve manje novca. Šuker tešku situaciju opravdava time da su prva tri mjeseca u godini uvijek najteža. Ministar najavljuje i reviziju svih rashoda i naglašava kako Hrvatska može financirati te rashode. O novim porezima ministar je samo kratko rekao kako je porezno opterećenje došlo do plafona.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • jolezd 17.03.2010.

    a da jos lipo objavite registar branitelja..pa onda lipo onim laznima uzmete mirovine..i tu bi se dalo nabirkti lipa cifra love...pogotovo od onih branitelja iz ureda...a takvih je masu...

  • mayhem26 17.03.2010.

    Pa i treba tako.Hebem ti vise drzavne sluzbenike i \"gospođe\" u općinama,drzavnim uredima itd.Neka osjete teret krize kao i svi ostali.

  • sinke 17.03.2010.

    lopov lopova ne hapsi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare