To je to što me zanima!

Šuker traži posao: O Odboru za financije nisam ni razmišljao

Počelo se šuškati kako je bivši ministar Šuker pristao na povratak u Sabor pod uvjetom da postane predsjednik saborskog Odbora za financije ili da ode u Inu
Vidi originalni članak

Povratak Ivana Šukera u saborske klupe potaknuo je špekulacije kako je on s premijerkom Jadrankom Kosor dogovorio da će se vratiti u Sabor, ali pod uvjetom da postane predsjednik saborskog Odbora za financije, čak se spominjalo da ide i u Inu. No, problem je što je na čelu Odbora dr. Goran Marić, a on i Šuker navodno nisu u dobrim odnosima. Na pitanje je li razmišljao o toj funkciji, Šuker je odgovorio kako ga to trenutno uopće ne zanima.

- Kraj je godine, znate li vi koliko u to doba ima posla! - odgovorio je novinarima Večernjeg lista i dodao kako mu se čini da netko namjerno pušta čudne informacije u javnost.

Čini se da je Šukera dolazak Martine Dalić na njegovo mjesto jako pogodilo. Naime, nije tajna da je ona upravo na njegov zahtjev morala napustiti Ministarstvo financija jer je Sanaderu postavio uvjet: “Ili ona ili ja”.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • HectorTheGreat 30.12.2010.

    moze kod mene dobiti posao odmah. jak je ko vol i isto toliko pametan. povuc moze a razmisljat ionako ne zna. pa prvo par ugovora na odredjeno i minimalac a onda cemo razgovarat. dakako,, placa kad bude-bude,, kao i vecini hrvata.

  • Gašpar 29.12.2010.

    Takav stručni kadar treba staviti tamo gdje još nije sve uništeno i pa da onda on spasi što se spasiti može.

  • kozaribok 29.12.2010.

    Sva ta banda za svoje neuspjehe na kraju bude nagrađena još boljim radnim mjestima;a očito da su u INU svi dobrodošli jer su nju poklonili za 500 milijuna eura,a vrijedila je 20milijardi eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare