To je to što me zanima!

Suludo: Vozio je u suprotnom smjeru po Istarskom ipsilonu!

Muškarac će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na nadležni prekršajni sud. Za ovaj se prekršaj može izreći kazna od pet do 15 tisuća kuna
Vidi originalni članak

U nedjelju u 11.15 sati prometna policija je zaprimila dojavu da se na Ipsilonu u blizini Žminja, BMW kreće u suprotnom smjeru. Ovo je drugi slučaj vožnje u suprotnom smjeru posljednjih mjesec dana na Istarskom ipsilonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na teren su odmah upućene dvije policijske ophodnje koje su na izlazu Vodnjan sjever u 11.36 sati zatekle 64-godišnjeg Hrvata iz Pule, da upravlja osobnim automobilom BMW talijanskih nacionalnih oznaka. To je prvi put da je muškarac, koji je u vozilu bio sam, počinio takav prekršaj. Uhićen je, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da je od Žminja do petlje Kanfanar vozio u zabranjenom smjeru - kazala je Nataša Vitasović iz policije.

Na petlji Kanfanar ušao je u ispravni trak i nastavio prema Vodnjanu. Nakon dovršene istrage muškarac će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na nadležni prekršajni sud.

Za ovaj se prekršaj može izreći kazna od pet do 15 tisuća kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od najmanje šest mjeseci.

Nedavno je još jedna vožnja u suprotnom smjeru na Ipsilonu završila tragično. Podsjetimo, u kolovozu je u prometnoj nesreći koju je skrivila 36-godišnjakinja na Istarskom ipsilonu jedna osoba poginula. Pijana žena s 1.81 promil alkohola upravljala je Peugeotom, s riječkom registracijom, dionicom autoceste Nova Vas - Višnjan u suprotnom smjeru. U nepreglednom zavoju, vozačica je bočnim lijevim ogledalom udarila u bočno lijevo ogledalo Škode, slovenskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji Slovenac, a potom je nastavila vožnju u suprotnom smjeru prema mostu Mirna, nakon čega je prednjim dijelom vozila udarila u zaštitnu ogradu, koja razdvaja istočni kolnički trak od zapadnog.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • rođo101 25.11.2018.

    umjesto što si snimao i pratio,zašto nisi dao malo gasa da ga sustigneš i upozoriš čovjeka da je u krivom smjeru. sobzirom da nije bilo gužve bar se tako čini na snimci mogao se odma okrenut,al jbg treba zaradit 200kn na tuđoj nesreći

  • mad975.IA 25.11.2018.

    Zatvorska kazna 6 mjeseci, oduzimanje auta na 2 godine i novčana kazna u visini 6 prosječnih plaća. I to jasno samo ako nema nekih posljedica.

  • bokipula 25.11.2018.

    a ovaj ga snima umjesto da ga upozori

Komentiraj...
Vidi sve komentare