To je to što me zanima!

Sumanuta akcija Plenkovićevih birokrata: Inspekcija stigla u Centar koji je spašavao curicu

U Centar za socijalni rad iz kojeg je upućen apel stigla je inspekcija iz ministarstva. Plenkovićevi birokrati zaključili su da bi trebalo istražiti je li psihologinja objavom apela prekršila pravo djeteta na privatnost!
Vidi originalni članak

Prošlog je tjedna psihologinja iz jednog zagrebačkog ureda za socijalni rad objavila očajnički apel u kojem traži pomoć za autističnu djevojčicu. Djetetu je hitno trebao smještaj u domu ili udomiteljskoj obitelji, ali je više od 30 institucija odbilo smjestiti dijete.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • machorvat 06.10.2023.

    Dovoljno je samo pogledati u lice velikog vođe Plenki Suna i vidjeti svakodnevno kreveljenje i sprdnju građanima lijepe naše te čuti njegove hvalospjeve (laži) koje nemilice prosipa svome puku ...

  • 06.10.2023.

    Što je tu čudno i neočekivano? Hrvatska se pretvara u Sjevernu Koreju a naš veliki vođa će se prekrstiti u Plen - Ki - Mun. Nisam jugonostalgičar, ali nije li ovo još gore nego režim prije 90-tih?

  • vinja 06.10.2023.

    Bravo gospodine Galoviću, odličan članak koji ukazuje na svu bijedu današnje Hrvatske. Ovdje je u pitanju dijete, sutra će biti umirovljenik, pa onda pacijent i tako redom. Svima treba čuvati "privatnost" kako bi Vlada mirno vladala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare