To je to što me zanima!

Sumnjali na drogu: Preminula djevojka (20) imala leukemiju

Djevojka koja je pod sumnjivim okolnostima preminula na putu od zadarske Voštarnice do bolnice u petak, bolovala je od akutne leukemije koja je najvjerojatnije uzrok njene smrti...
Vidi originalni članak

Djevojka (20) koja je u petak 14. lipnja preminula u kolima Hitne pomoći na putu od Voštarnice do zadarske Opće bolnice, duže je vrijeme bolovala od akutne leukemije koja je najvjerojatnije i uzrok njene iznenadne smrti, piše Zadarski.hr.

Prema preliminarnim nalazu obdukcije, a s obzirom na stanje gotovo svih unutrašnjih organa djevojke, sumnja se da je 20-godišnjakinja bila u poodmakloj fazi teške bolesti. 

POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ Djevojci (20) pozlilo u Zadru: Umrla je na putu do bolnice

Djevojka se nakon konzumacije marihuane s prijateljem (22) požalila da joj je loše i da ima nesnošljivu glavobolju i mučninu. Navodno je njeno stanje prijatelj pripisivao mamurluku. U petak ujutro stanje joj se dodatno pogoršalo pa su zvali hitnu pomoć. Preminula je nekoliko minuta kasnije u kolima na putu do zadarske bolnice.

Policija je istragu vodila u više smjerova sumnjajući u nekoliko različitih kaznenih djela, sve dok nisu dobili preliminarne nalaze obdukcije koji su otkrili da je djevojka bila u smrtonosnoj fazi teške bolesti. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • torente2 17.06.2019.

    Kako se moze umrjet od marihuane? Ako popusis 100 kg ili 1t.

  • 17.06.2019.

    Sucut obitelji ...POCIVALE U MIRU BOZJEM....

  • 17.06.2019.

    ****Admin**** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare