To je to što me zanima!

'Sumnjam da će bilo tko moći ucjenjivati uspješnu Srbiju'

Srpski premijer je time odgovorio hrvatskom ministru Orsatu Miljeniću koji je najavio da će uvjetovati napredovanje Srbije u pregovorima s EU novim optužnicama
Vidi originalni članak

Srpski premijer Aleksandar Vučić nije želio komentirati najave iz Hrvatske da će uvjetovati napredovanje Srbije u pregovorima s EU novim optužnicama. Vučić je u četvrtak novinarima rekao kako se trudi biti suzdržan i da vodi računa o interesu Srbije i odlučno reagira na svaki napad na zemlju, ali će "hrvatski ministar pravosuđa Orsat Miljenić ostati bez odgovora".

- Čini mi se da su neki pomislili kako je prilika na neki način Srbiju ucjenjivati. Ostat će bez odgovora, ali sumnjam da će bilo tko ekonomski snažnu, modernu i uspješnu Srbiju moći ucjenjivati u budućem vremenu - rekao je Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • VLA 14.11.2014.

    Samo napred SRBIJO tako treba rad i samo rad neka pricaju sta hoce mogu polako da vam zavide samo!!!

  • sp analiticar 14.11.2014.

    svi su se oni uplasili seselja,,,,,juce im je rekao da su u njegovgom debelom crijevu i predsjednik i premijer(a zna se sto je u debelom crijevu) a oni samo hladan osmijeh i sutnja,,,,,znak straha

  • propala komunjara 14.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare