To je to što me zanima!

Sumnjao da ima ljubavnika jer se otuširala bez njega!

IZBO SUPRUGU 17 PUTA: Vedži Sinani je priznao da je ubio ženu Renatu no dodao je da je bio isprovociran. Rekao je da mu je žao što je živ
Vidi originalni članak

Ne osjećam se krivim za ono što mi se stavlja na teret, ali kriv sam za ubojstvo, ali pod drugim okolnostima jer mi je izmaklo kontroli, kazao je Vedži Sinani (46) kojemu je u petak počelo suđenje u Bjelovaru zbog ubojstva supruge Renate (37) i pokušaja ubojstva sina. Terete ga da je u svibnju ove godine nožem dugim 20 centimetara 17 puta ubo suprugu, a potom je nasrnuo i na sina, koji je pokušao obraniti majku.
U svoju obranu Sinani je rekao kako je jako volio suprugu, ali da su problemi nastali kada se zaposlila i počela češće izbivati iz kuće te je on posumnjao kako ima ljubavnika. O večeri koja je prethodila ubojstvu Sinani je rekao kako je došao po suprugu kod susjede oko 21 sat. Želio je s njom razgovarati oko njezinog pokretanja brakorazvodne parnice. Prije toga je popio četiri boce piva i tabletu za smirenje.
- Sjeo sam za kuhinjski stol, a supruga je otišla pod tuš, što mi je bilo sumnjivo jer smo se uvijek nakon vođenja ljubavi išli tuširati - kazao je V. Sinani. Nož je potegao, tvrdi, kada mu je supruga rekla da će ostati u kući i u sobi voditi ljubav s drugim muškarcem, a on joj neće moći ništa. A sina Almira, koji ga je, braneći majku, lupio po glavi, kaže nije namjeravao ubiti, već se samo branio. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WebSuperman 16.10.2009.

    ne opravdavam ovog ubojicu, ali zašto komentatori pokušavaju opravdat prevaru? šta je i to normalno postalo? po meni to nije u redu. i ja bih popizdio kad bih saznao da me cura vara i da radi idiota od mene...to je najveća izdaja koja se može učinit

  • skolic3 16.10.2009.

    Veđi Sinani je mislio da ima ljubavnika jer SE TUŠIRALA BEZ NJEGA.HM,HM dodji Veđi da ti ja nekaj velim,j***bo bi ti mamicu ši****sku nosom u drek glanz.

  • skolic3 16.10.2009.

    ej plavuša,jel ti radiš nekaj po kućiI?sVAKU TEMU KOMENTIRAŠ PI BEZBROJ PUTA,DOSADNA S Ej plavuša 13 ,pa jel ti radiš po kući nekaj ??? Komentiraš svaku temu triput barem,daj ugasi se malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare