To je to što me zanima!

Krvavi obračun u Novigradu: Muškarca (28) izboli na smrt

Policija je dobila dojavu u 5.20 sati da je na ulici nađen mrtav muškarac. Pružena mu je liječnička pomoć i pokušali su ga reanimirati, ali je nažalost, preminuo
Vidi originalni članak

Krvavi obračun trojice mladića u središtu Novigrada u srijedu rano ujutro bio je koban za 28-godišnjeg M.Š. iz Požege. Ubodne rane nožem bile su smrtonosne. 

Liječnici Hitne brzo su stigli do izbodenog mladića koji je još davao znake života, međutim, nije mu bilo spasa. Ozljede su bile smrtonosne. 

Nataša Vitasović iz istarske policije kaže da je policija o slučaju dobila obavijest u srijedu ujutro u 5,20 sati.

- Prva dojava je bila da je ozlijeđen jedan muškarac te da mu se pruža liječnička pomoć. Nakon neuspješne reanimacije muškarac je preminuo na mjestu a policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom, zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo na mjestu događaja obavljaju očevid – kaže Vitasović.

Zbog sumnje na ubojstvo uz kriminalističku policiju na mjestu pogibije 28-godišnjeg mladića izašao je i Mirko Grujić iz pulskog Županijskog državnog odvjetništva.

- Prema prvim informacijama radi se o sukobu nekoliko muškaraca nakon čega je jedan od njih preminuo. Naložio sam da se na tijelu preminulog muškarca izvrši obdukcija poradi točnog utvrđivanja uzroka smrti – bilo je sve što nam je kazao Grujić.

Neslužbeno doznajemo da su umaški policajci uhitili dvojicu mladića u dobi od 20 i 21 godinu koji se dovode u vezu s tučnjavom i ubojstvom. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • be yourself 30.07.2015.

    Poklali se slavonci na privremenom radu u Istri. Mogli su se izbost u Slavonji, nisu tako daleko morali ići.

  • 29.07.2015.

    može li mi netko objasniti kako mrtav čovjek može preminuti?

  • albino_2 29.07.2015.

    hajrudin pre cesto pise gluposti......zao mi je ovog decka i nadam se da ce ove sminker

Komentiraj...
Vidi sve komentare