To je to što me zanima!

Sunča peraju: U Nacionalnom parku Krka snimili su 'sirenca'

Plivanje s monoperajom, odnosno u odijelu sirene kod nas još nije postalo hit kao u drugim zemljama. Rabljena monoperaja u oglasnicima stoji od 1100 do 2100 kuna
Vidi originalni članak

Nacionalni park Krka od početka godine posjetilo je čak 804.411 turista, te je prije završetka trećeg kvartala dostignut broj posjetitelja koji je ostvaren u 2014. godini.

Ljepote Burnuma, Stinice, Visovca, Roškog slapa, Skradinskog buka... unatoč cijeni ulaznice od 110 kuna malo koga ostavljaju ravnodušnim, a prema fotografijama koje je snimio naš čitatelj izgleda da zovu netaknute prirode nije odoljela ni sirena. Kad se bolje pogleda, ispada da nije sirena nego sirenac, s bradom i mišićima. Tako bi, naime, izgledala priča sa slapova Krke da se ne zna kako su u posljednje vrijeme u svijetu hit posebna vrsta peraja, tzv. monoperaja, kao i vježbe plivanja poput sirene. Ipak, ova oprema na našim je plažama zasad rijetkost.     

Skup sport

Monoperaja se može kupiti u oglasnicima, gdje rabljena stoji od 1100 do 2100 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Galeb i ja 19.09.2015.

    Koje li gluposti mili Boze.

  • galicia 19.09.2015.

    Haha a Boze budaletina!

  • Plava13 19.09.2015.

    Ne znam koji gust je bilo kome plivati sa ovim na nogama?!Jos i kosta ko sv.Petra kajgana.Nekako mi se cini da bih se osjecala zarobljeno.Nema nista ljepse od slobode pokreta. nesputanosti medju morskim valovina i morskim dubinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare