To je to što me zanima!

Sunčano će biti do nedjelje, a onda novi snijeg u cijeloj zemlji

OPET NEVOLJE: U većem dijelu Dalmacije u utorak počinje nastava. Iako će temperature ići i preko 10 stupnjeva, u nedjelju postoji opasnost novog zatrpavanja
Vidi originalni članak

Noć na ponedjeljak bila je najhladnija u Gospiću, gdje su izmjerili -21 stupanj. U većem dijelu zemlje snijeg je u ponedjeljak prestao padati. Najviše ga ima u Ogulinu i na Sljemenu, 58 cm te Karlovcu - 44 centimetra.

Na području Splitsko - dalmatinske županije u ponedjeljak je počela nastava u srednjim školama, dok u osnovnim počinje u utorak. Izuzetak su Vrgorac, Imotski te Sinj zbog sigurnosnih uvjeta. U Vrgorcu su se, zbog velike količine snijega urušile dvije kuće. I u većini Šibensko-kninske županije nastava počinje danas. Tijekom vikenda u Primorsko - goranskoj županiji probleme je stvarala jaka bura.

U kostrenskom brodogradilištu drvena ploča ozlijedila je muškarca (56), a u Novom Vinodolskom stradao je 45-godišnjak. Rušila su se stabla i krovovi, a oštećeno je 70-ak auta.

U tjednu koji je pred nama bit će oborina, ali ne očekuju se značajni novi centimetri snijega, rekli su u Meteo Centru.

Zatoplit će u cijeloj zemlji. U unutrašnjosti manje pa se snijeg neće otopiti. Narednih dana dnevne temperature bit će u pozitivi. Do subote će biti uglavnom sunčano, ali snijeg koji padne u nedjelju mogao bi opet zatrpati Dalmaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 14.02.2012.

    Prestanite lagat ovaj napaćeni narod!

  • narcis_1 14.02.2012.

    ahahah nece u zadru nebrine mene snig hahah ;)

  • Marco25 14.02.2012.

    još polomljenih xD (ne daj bože)

Komentiraj...
Vidi sve komentare