To je to što me zanima!

Šundov otvorio Božićni sajam pa sreo Keruma na praznoj rivi

Split: Jure Šundov je na Božićnom sajmu kupio bočicu Pelinkovca, no Keruma nije mogao nagovoriti. Kratko su porazgovarali, a zatim je svaki otišao svojim putem
Vidi originalni članak

Zamjenik splitskog gradonačelnika Jure Šundov otvorio je Božićni sajam na sablasno praznoj Rivi. Odgledao je nastup mažoretkinja, klape Šušur i sastava Karoca, pa praćen novinarima obišao kamene sajamske kućice. Zaustavio se kod štanda "Dalmacijavino u stečaju" i kupio bočicu Pelinkovca, popularno zvanu "unučić", za sto kuna. Otpio je malo iz bočice i zatvorio je uz obrazloženje da će ostatak poslije odnijeti biskupu. 

Odjednom je ugledao šefa i rođaka Željka Keruma kako prolazi Rivom i veselo ga pozvao da mu se pridruži. Krenuo je prema Kerumu oduševljenog izraza lica. 

- Evo kupio sam bočicu Pelinkovca za sto kuna, 'ajde i ti Željko - pozvao ga je Šundov. 

- Ma neka, ne treba kad si već ti - uzvratio je Kerum. 

Potom je rođaka-zamjenika pozvao sa strane gdje mu je natmuren nešto obrazlagao. Šundovu očito nije bila jasna Kerumova reakcija, pa je širio ruke sa začuđenim izrazom lica. Na kraju su se razišli svaki svojim putem, Šundov po protokolu, a Kerum kao i inače van svih protokola.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Samy_1 05.12.2012.

    A gledaj ovog COBANA sa kacketom...

  • Bozzo 05.12.2012.

    Kerum mi s ovom kapom izgleda kao vozač u Čazmatransu :D

  • black_cat 05.12.2012.

    Kerum komotno može glumiti u nekoj komediji..koji lik. Primitivac, neuk i nekulturan

Komentiraj...
Vidi sve komentare