To je to što me zanima!

Šundov: Trebali smo zaposliti 25 ljudi u upravi, ali nećemo

Jure Šundov demantirao je navode da je u splitskoj gradskoj upravi Kerum zaposlio 25 ljudi. Splitski gradonačelnik još nije odlučio hoće li se ponovno kandidirati
Vidi originalni članak

Splitski dogradonačelnik Jure Šundov demantirao je da je Željko Kerum u gradskoj Upravi zaposlio 25 novih činovnika nepuna dva mjeseca prije lokalnih izbora.

- To je čista manipulacija. Po planu zapošljavanja za 2013. godinu predviđeno je zapošljavanje 25 ljudi, ali nije zaposlen nitko. Nije izašao ni natječaj, a dok smo mi tu niti neće - rekao nam je Šundov.

Inače, Željko Kerum još nije odlučio hoće li se kandidirati za gradonačelnika. Postoji mogućnost i da kandidira upravo Šundova, ali i da uđe u koaliciju s HDZ-om. U tom slučaju trebao bi podržati njihovog kandidata Vjekoslava Ivaniševića.

Upravo na tome se lome koplja i navodno su pregovori HDZ-a i Keruma ozbiljno zapeli.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • diba_1 25.03.2013.

    gospodine Šundov, uz dužno poštovanje tko ste vi i Kerum da odlučujete kad će netko dobiti posao, i da se nitko neće zaposaliti, ako za to već postoje uvjeti i potražnja.

  • WOMANIZER 25.03.2013.

    svi pošandrcali, misle da su alfa i omega!

  • MAGNUM_2 25.03.2013.

    Pametan zapošljava po potrebama a budala po planu.... ako ih zaposlite tih 25 koliki će profit ustvariti u korist grada Splita i njihovih građana

Komentiraj...
Vidi sve komentare