To je to što me zanima!

Super dadilja prvi put zbog majke odustala od emisije

Dječak Justin je u tolikom strahu od vlastite majke da je pred kamerama izjavio da bi radije umro, nego nastavio živjeti sa majkom Juttom i sestrama
Vidi originalni članak

Njemačka Super dadilja Katharina Saalfrank (37) odustala je od 'preodgoja' djeteta prvi puta u svojoj četverogodišnjoj karijeri. Nakon što je nekoliko dana provela kod Jutte W. i njeno troje djece, dadilja je sve odlučila prijaviti socijalnoj službi. Naime, majka Jutta se odlično slaže sa djevojčicama Kirom i Amelie, dok na 7-godišnjeg Justina neprekidno viče i maltretira ga. Dječak je u tolikom šoku, da je pred kamerama izjavio da bi radije bio mrtav, nego nastavio živjeti sa majkom. Dječaka je socijalna služba premjestila u udomiteljsku obitelj. Jutta je nakon svega izjavila da nije željela da Justin ode, ali je napokon sretna i mirna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • viki-1 07.12.2008.

    Vjerovatno je opet u pitanju pijana svabica bez srca i duse.Zao mi je tog jadnog decka ,al toga ima puno vani daju djecu ko macice djele po domovima.

  • johannisthal 04.12.2008.

    I ja sam gledala taj uzas na telki i nije mi jasno zasto ta majka maltretira samo svog sina. Nista ne radi, cijeli dan je kod kuce pa ima vremena baviti se dijecom, nema problema radi love jer sve placa socijalna sluzba, al ipak nije sposobna odgajati dijecu. Mislim da je samo pitanje vremena kad ce i svoje curice poceti maltretirati jer je ocigledno da joj sve ide na zivce. Pa kad sam vidjela njen stan na telki, onaj kaos i rusvaj, pa se pitam kaj ta zenska hoce? Niti je za djecu odgajat, niti da djeci a i sebi napravi stan gdje ce svi rado boraviti. I nakon posjete super-dadilje tuzili su je susjedi radi maltretiranja dvogodisnje kceri jer je stajala sama pred vratima plakajuci jer majke nije bilo kod kuce. I sad, kaj da mislim o toj zeni??

  • Marlies 04.12.2008.

    Necu braniti majku,ali je centar za socijalni rad znao u kakvim problemima zivi to dijete,majka je par puta pozivala njih i trazila pomoc jer je u pshickim problemima,cak i Nany kad je bila kod nje zvala ih je,ali nitko nije reagovao na njen poziv za pomoc,tek je dobivala sledeci tjedan termin za razgovor kod njih.Trebali ste gledati emisiju koja je poslije slijedila,u kojoj je majka bila gost,i koja je sama svjesna svojih greski ali si sama nije znala pomoci,sad je prihvatila strucnu pomoc i nada se da ce opet jednog dana moci svog sina imati kod sebe.Zelim joj uspjesno lijecenje,i da nikada ne ponovi greske koje je do sad pravila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare