To je to što me zanima!

Super darovi u dvobroju 24sata: Prilog Vukovar, magazin Cafe, poster-album i sličice za SP!

U ČETVRTAK, 17.11, NA KIOSCIMA Pišemo o mladom profesoru koji svojim novcem stipendira vukovarske studente, ali i drugim ljudima koji u Vukovaru grade novi život, pokreću poslove i uspješne karijere
Vidi originalni članak

U četvrtak, 17. 11., izlazi prebogati dvobroj 24sata! Na više od 140 stranica donosimo pregršt sjajnog sadržaja. Donosimo i specijalan prilog posvećen stradanju Vukovara, a u njemu donosimo ratnu ispovijest čovjeka koji je odlučio braniti grad i uzeti oružje u ruke sa samo 16 godina, završio je i u logoru, zajedno s ocem...

Pišemo i o mladom profesoru koji svojim novcem stipendira vukovarske studente, ali i drugim mladim ljudima koji u Vukovaru grade novi život, pokreću poslove i grade uspješne karijere.

U dvobroju darujemo i magazin Cafe s najboljim pregledom televizijskog programa. Martina Validžić s HRT-a u velikom intervjuu otkriva kako se pripremala za Katar, donosimo sve o novim hit-serijama i filmovima te najdetaljniji TV program i vodič kroz sapunice.

 Ali ni to nije sve. U istom izdanju čitatelje čeka i fantastično iznenađenje: Poster-album i prve četiri sličice najboljih nogometaša iz jedinstvene kolekcije Nika Titanika za SP u Kataru!

Sličice izlaze uz tiskanom izdanju od četvrtka, 17. studenog, do četvrtka, 24. studenog. Sakupi ih sve, složi svoj idealan tim pa nalijepi na fantastični poster-album!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.11.2022.

    Kupljeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare