To je to što me zanima!

Čudo: Superbeba preživjela je siloviti udar jurećeg kamiona

Kobna šetnja: Na mladu Njemicu na pješačkom prijelazu naletio je vozač, koji je prošao kroz crveno. Beba od 6 mjeseci nema ni ogrebotinu. Majka je preminula
Vidi originalni članak

Sandra S. (24) stajala je u četvrtak uz cestu u njemačkom Kölnu. Nakon što se upalilo zeleno svjetlo na semaforu, krenula je, gurajući bebu u kolicima preko pješačkog prijelaza.

Koračala je u smrt. Mama i šestomjesečna beba došle su do sredine ceste. Naišao je kamion, ali se vozač (34) nije zaustavio. U samo nekoliko sekundi nesretna žena završila je pod kotačima vozila, a kolica u kojima je bila beba su se prevrnula. Vozač je uplašeno izašao iz kamiona, a prolaznici su trčali prema kolicima. Beba je bila vezana zbog čega nije ispala iz kolica niti nastradala. Iako je kamion težak 40 tona, a beba tek oko sedam kilograma, nije zadobila niti ogrebotinu. Ljudi su brzo pozvali hitnu pomoć. Mlada majka još je bila živa. Stigli su vatrogasci, koji su je uspjeli izvući ispod kotača kamiona, a potom ju je hitna pomoć prevezla u bolnicu. Beba je u kolicima uplašeno i bespomoćno plakala.

Unatoč naporima liječnika, majka Sandra je preminula. Liječnici su pregledali i djevojčicu te su ustanovili da nema nikakvih ozljeda. Vozač je u tolikom šoku da još nije razgovarao s istražiteljima. Nesretna djevojčica zasad boravi kod bake i djeda.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • marnik954 16.07.2012.

    Neka ta beba ima dug i sretan život.

  • regan 16.07.2012.

    ove dvije kobiletine koje se nazivaju novinarima su dno dna novinarstva

  • zeemax 16.07.2012.

    STRAŠNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare