To je to što me zanima!

Superman iz požara spasio obitelj i cijelo leglo pasa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
James Irvin (32) iz Velike Britanije trčao je kroz vatru spašavajući obitelj i njemačku dogu s psićima. Božić su morali slaviti kod bake i djeda
Vidi originalni članak

Vatrogasci kažu da bi izvlačili trupla da je James spavao samo dvije minute duže, prepričava Paula Irvine (34) herojstvo supruga koji je iz požara kuće u Poplar Hillu u Velikoj Britaniji spasio obitelj te cijelo leglo njemačke doge.  Svijeća je oko 3 sata prošlog utorka zapalila božićne ukrase, a požar se brzo proširio po cijeloj dnevnoj sobi.
- Čudni zvukovi su me probudili. Došavši do vrata dnevne sobe, začuo sam pucketanje, a plamen je buknuo u hodnik čim sam otvorio vrata - kaže James (32). Obučen samo u majicu sa znakom Supermana, brzo je prolio nekoliko zdjela vode po vatri te pojurio kroz nju probuditi suprugu, koja je spavala u prizemlju sa psom Willowom i osam psića. Potrčao je zatim natrag pa uz stube po djecu Josepha (3) i Lottie (4) te se opet vratio u kuću iznijeti pse. Smjestivši cijelu obitelj i pse u auto, vratio se u kuću gasiti vatru. Opekla mu je stopalo na koje neko vrijeme nije mogao stati te spržila nešto kose, ali kaže James, ionako je nije imao mnogo.
- Moj tata je pravi junak. Vidio sam da je vatra bila golema dok me je iznosio iz kuće. A on ju je ugasio s kantama vode - pohvalio se Evening Staru mali Joseph. Obitelj je Božić provela kod Jamesovih roditelja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Piknik 02.01.2009.

    Doga je koma....Ha,ha,ha

  • matasasabljaki 02.01.2009.

    a mislim ko to nebi napravio za svoju obitelj!! ali lijepo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare