To je to što me zanima!

Superpas Bono je nanjušio tumor i spasio život prijatelju

Zlatni retriver iz Zagreba prirodnim ‘super njuhom’ otkrio je rak kod prijatelja. Kada Bono (4) nanjuši bolest, počne jako zavijati i njuškati po sumnjivom mjestu
Vidi originalni članak

Srdačan, razigran, pažljiv, znatiželjan i najbrižniji pas na svijetu, tako Miho Karoli (46) iz Zagreba opisuje svog ljubimca, zlatnog retrivera Bona (4). No, nije on obični četveronožni veseljak. On je pravi superjunak koji može nanjušiti bolest.

Prije dvije godine spasio je prijatelja i sustanara zlatnog retrivera Huga od sigurne i bolne smrti. Na vrijeme mu je svojim tajnim ‘superosjetilom’ otkrio karcinom na prstu lijeve noge koji čak ni liječnici nisu uspjeli prepoznati.

>>>Više pročitajte u 24sataExpressu!

Idi na 24sata

Komentari 32

  • gladijator 13.04.2011.

    Ovako kao prvo obožavam pse, pa bi iskoristio ovu priliku da vas pitam nešto što se malo ko pita (nažalost)! Recimo psi vodići za slijepce. Šta oni osjećaju ili kako se oni osjećaju kad vide da se pored njega igraju psi, prolaze loptice, kuje, mačke..... kako se taj pas osjeća kad sve to vidi,a mora biti miran i discipliniran. Pas je zadovoljan, jer zna da pomaže i zna da slijepac ovisi o njemu! Ali pas ima srce i dušu, nije robot! Jesmo li ubili sve u njemu da bi nama bilo bolje! Jesmo li sebićni i egoisti! Ovo je nevezano uz temu ,al vas pitam jer svi volimo životinje! Bono čestitam!!!!!

  • kiko1 13.04.2011.

    moj pesek i moja žena se ne mogu dogovoriti da li će cvijeće i ukrasno grmlje biti u zemlji ili to treba malo prorijediti. Žena po danu sadi a pesek po noći vadi. Ali, svejedno je nema šanse da ga zatvorimo u box ili vežemo. Dvorište nam nije kao iz kataloga, ali zato imamo najljepšeg, najboljeg, najvjernijeg, najzločestijeg i još puno naj,naj ...peseka! p.s. ne voli one koji dolaze s nekim poslovnim torbama i fasciklama! Pametno moje!

  • Njonjo i Anemični 13.04.2011.

    mazulanav@zaboravi ti i ovo reći moj Garo živi bolje na lancu od vas mnogih u vašim stanovima! jesti i piti kolko ga volja,spava kad hoće ustane kad hoće i ništa mu ne fali ako netko uđe u moje dvorište da mu do znanja da je glavni pa ti sad meni lupaj minuse!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare