To je to što me zanima!

Suprug umro u petak, žena dan kasnije, a potom i kći

Srbija: Rade Glušica umro je u petak, a supruga Stojka dan kasnije uz njegov lijes, a na dan pogreba roditelja u obiteljskoj kući umrla je i kći
Vidi originalni članak

Stala je uz odar, pomilovala supruga po čelu rekavši: 'Moj dragi Rade’ i pala. Liječnici su ustanovili da je umrla od srčanog udara, pričali su očevici iz kapelice, gdje je bio izložen lijes 74-godišnjeg Rade Glušice iz srpskog Apatinca, piše srpski Blic.
Muškarac je preminuo u petak prirodnom smrću. Supruga Stojka (81) htjela se oprostiti od njega u kapelici iako ju je rodbina nagovarala da ostane kod kuće. Nije posustajala i oko 9 sati plakala je nad suprugom. Kažu da joj se srce od tuge raspuklo te je preminula uz njegov lijes. Da tragedija bude veća, sutradan je preminula i njihova 51-godišnja kći Radojka Čiček, također prirodnom smrću.
Rade i žena Stojka pokopani su zajedno u nedjelju, a sprovod njihove kćeri Radojke bio je u ponedjeljak. Obitelj Glušica podrijetlom je iz ličkog Donjeg Lapca. Supružnici Rade i Stojka su bili u braku 52 godine. Obitelj i bliski prijatelji umrlih šokirani su.
Prije mjesec dana u srpskom Leskovcu supružnici Jelica (62) i Milovan (60) Kostić umrli su jedno za drugim u roku od dva sata. Milovan je podlegao trećem infarktu nakon čišćenja snijega pred kućom. Dva sata kasnije Hitna pomoć jurila je na istu adresu. Jelici je srce popustilo od stresa i velike žalosti. Pluća su joj se punila vodom i ubrzo je umrla. Prijatelji i robina kažu da su imali gotovo idealan brak.
- Nisu se odvajali jedan od drugog, tako su, nažalost, i otišli - rekao je rođak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trešnja 23.02.2009.

    Jel vi stvarno mislite da je dobro počivati u vječnosti.Stanite i mirujte vi samo jedan dan, a ne cijelu vječnost.U vječnosti itekako treba raditi,za sve ono što propustimo ovdje.To su gluposti koje je izmislio ljudski rod i svečenstvo i ne odgovaraju slici vječnosti.Glupe i nepromišljene riječi!!!!!!Vidjet čete!!!!!

  • sprinterica 23.02.2009.

    bože......

  • flexi 23.02.2009.

    Prestrašno! Počivali u miru :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare