To je to što me zanima!

Hvar: Maloljetnik je zario ujaku (32) nož u srce zbog ujne?

Ljubavni trokut: Policajci su uhitili nećaka (17) i ujnu Slađanu za ubojstvo Domagoja. Navodno su ljubovali dvije godine. Slađana i pokojni suprug imaju kćer
Vidi originalni članak

Tragedija, velika tragedija, ponavljala je susjeda Domagoja Novoselnika (32). U četvrtak su ga pronašli mrtvog na podu kuće u Vrisniku. Uhićeni su Domagojeva supruga Slađana (27) i nećak M. F. (17). Neslužbeno doznajemo kako je maloljetnik iz Petrinje dolazio ljetovati u Vrisnik i navodno gledao kako je ujak nasilan prema ujni. Prema njoj se postavljao zaštitnički. Slađana i nećak navodno su se zaljubili i bili u vezi dvije godine. Slađana i Domagoj imaju kćer (3,5). 

- Najteže nam je zbog curice. Prekrasna je - rekla je susjeda.

Curica je kod bake. Stalno pita: “A zašto vi svi plačete?”. Odgovaraju da ih boli glava. Slađana, koja je u teškom psihičkom stanju, istražnom sucu rekla je kako nema veze s ubojstvom te da nije spavala s nećakom. 

Pritvoreni su na 30 dana. Oboje su osumnjičeni za teško ubojstvo. Nakon ispitivanja 17-godišnjak je priznao ubojstvo. Rekao je kako ga je nagovorila ujna. Slobodna Dalmacija piše da je uzeo kuhinjski nož i zario ga Domagoju u srce dok je gledao televiziju.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • bacan 07.07.2011.

    tek sam sad saznao ko je taj "klinac" zaprave je jako dobar, neznam šta mu je bilo da to napravi

  • KatarinaJurica 03.07.2011.

    sladana je moja daljnja sestricna i nije istina da je domagoj nju maltretirao ona je bio sobar ko kruh prema njoj ona ga je varala nije znala sta ima i nije znala to cuvat

  • MeGaSlavonka_1 02.07.2011.

    Ujak ujnu utero u kujnu, šaraj ujna, široka je kujna:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare