To je to što me zanima!

Supruga Sanja prvi put na skupu SDP-a uz Milanovića

Sanji Musić Milanović svidio se predizborni skup u Velikoj Gorici pa je odsad odlučila supruga češće pratiti na predizbornim događanjima SDP-a
Vidi originalni članak

Bilo mi je super. Bila mi je velika želja doći na skup u Veliku Goricu jer sam se tu školovala pa je to i moj grad, a i blizu je Zagreba, rekla je Sanja Musić Milanović. U petak je u Velikoj Gorici prvi put posjetila predizborni skup SDP-a, no rekla je da će odsad supruga pratiti češće. Predsjednik SDP-a u svom se govoru “zahvalio” HDZ-u na promociji i crveno-plavim plakatima.
- HDZ laže. Mi ne želimo oporezivati sve. Mi želimo uvesti porez na bogate, porez na Sanadera i njemu slične, koji ne znaju objasniti odakle im novac - rekao je predsjednik SDPa-a Milanović. Velikogorički gradonačelnik Tonino Picula HDZ-u je zamjerio nedovršenu autocestu Zagreb - Velika Gorica te je nazvao Sanaderinom, Kalmetinom i Šukerinom.
Tijekom zadnjeg nastupa na javnoj televiziji mnogi su primijetili promjenu u boji kose Zorana Milanovića pa se postavilo pitanje boji li kosu. No u SDP-u uvjeravaju da im šef nije posjetio frizera. Kažu kako trenutačno ima dužu kosu nego uobičajeno i da upotrebljava gel. Vjerojatno je upravo taj faktor, ističu, kao i svjetlo u studiju, bio ključan za tu optičku varku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 22.11.2007.

    Nadam se da nije previše zahtjevna gospođa Milanović,bar je zgodna u odnosu na Antičevičku,Antunovičku i Lugaričku !

  • diki 28.10.2007.

    PRIZEMLJE____ Dobro si ime uzeo, to pokazuje koliko misliš glavom a koliko ti drugi puni glavu. Ti ove sadašnje stavljaš u paraleliu sa čovjekom kojeg još nisi upoznao i za kojeg neznaš da li će ili neće popraviti stanje u zemlji. Tebi je bitno da ovu državu vode bivše komunjare kojih je HDZ pun a svi u vrhu su bivši. Najgori je čovjek onaj koji se prestrojava iz jedne ideologije u drugu jer niti sam nezna kojoj pripada pa onda najviše štete pravi, a možda si i ti taj??

  • Tyson 28.10.2007.

    ajde barem mu je zena lijepa a ne od onog napuhanog crvenkastog sanadera HDZ-\"ovca\"zena mu kao prasica a i on bi se lijepo vidio u svinjogoilistu

Komentiraj...
Vidi sve komentare