To je to što me zanima!

Pustili muža ubijene pjevačice: 'Ona je poznavala svog ubojicu'

Suprug Jelene Marjanović ranije je ispitan i na poligrafu kojeg je prošao, ali je ponovljen jer je prvi put na pitanja istražitelja odgovarao pod utjecajem sedativa
Vidi originalni članak

Suprug ubijene srpske pjevačice Jelene Marjanović (32) u utorak je pušten na slobodu nakon što su ga zadržali 48 sati zbog sumnji da je povezan s ubojstvom, javlja Blic.

DNK analize pokazale su da na mjestu zločina nisu pronađeni njegovi tragovi. Zoran Marjanović ranije je ispitan i na poligrafu kojeg je prošao, ali je ponovljen jer je prvi put na pitanja istražitelja odgovarao pod utjecajem sedativa. 

Podsjetimo, tijelo Jelene Marjanović pronađeno je u nedjelju na nasipu u Borči. Policija je ranije tragala za njom jer je nestanak prijavio upravo suprug Zoran koji ju je zadnji vidio živu. 

Obdukcija je pokazala da je pretučena tupim predmetom, ali i da nije silovana. 

'Sigurno je poznavala ubojicu'

Jelena Marjanović vjerojatno je poznavala svog ubojicu koji je imao i pomagača, piše Kurir. 

Kriminalist Božidar Spasić smatra kako je ubojstvo mlade pjevačice zasigurno unaprijed pripremljeno, ako ne i naručeno. Zanimljivo mu je, kaže, što se pjevačica tijekom trčanja odvojila od svoje obitelji i ubrzala. 

Vjeruje da ubojica ne mora biti muškarac te smatra da treba razgovarati s Jeleninom obitelji kako bi se utvrdili odnosi i je li bilo kakvih svađa. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Boni Osijek 06.04.2016.

    Dogodio se zlocim i to je strasno, ali tko su ti likovi sa se o njima vec nekoliko dana pise???

  • 06.04.2016.

    Nadajmo se da ce Policija ubrzo pronaci pocinitelja.

  • toby 06.04.2016.

    ako je nije muškarac ubio možda je međed ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare