To je to što me zanima!

Supruga Zdravka Mamića dala iskaz u Uskoku. Mogla bi biti ključni svjedok protiv sudaca

Za suprugu Marinu Mamić sam Zdravko Mamić je rekao da je ona bila s njim u brojnim situacijama kada je davao mito prozvanim sucima
Vidi originalni članak

Supruga Zdravka Mamića, Marina Mamić, došla je u sjedište USKOK-a u Vlaškoj ulici dati iskaz o njegovim optužbama na račun osječkih sudaca. Mamić je šestoricu sudaca optužio za primanje mita tijekom sudskih postupaka što su ih protiv njega vodili.

Do sada je USKOK ispitao više od 30 svjedoka, a jedan od ključnih trebala bi biti upravo Marina Mamić. Naime, kako je sam odbjegli bivši savjetnik Dinama izjavio ona je bila s njim u brojnim situacijama kada je davao mito prozvanim sucima.

Među ostalim bila je, upravo prema Mamićevim riječima, i na putovanju u Dubaiju kojeg je Mamić navodno platio osječkom sucu Zvonku Vekiću, piše Telegram.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 54zg 23.03.2021.

    Ovo je bizarna situacija, gdje je Mamic otvoreno priznao svoje kriminalne radnje podmicivanja sudaca. Suci su ga morali osuditi, jer su dokazi bili neoborivi. Americki FBI je imao dokaze kao i svicarski istrazitelji. Skandalozno je da su ti isti suci imali ikakve veze sa Mamicem. Korupcija je rak rana hrvatskog drustva koja se mora iskorijeniti. U suprotnom drzava ce samu sebe unistiti.

  • maks 1991 23.03.2021.

    da nisi zbrisal u bih možda bi ti povjeroval ovak sigurno si kriv za sva nedjela i jedva čekam da nam se vratiš

  • user_443382 23.03.2021.

    Bravo Zdravko...Rasturi tu sudsku žabokrečinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare