To je to što me zanima!

Surogat profesionalka nosi osmo dijete i voli trudnoću

Najplodnija britanska surogat-majka nema svoju djecu. Kaže kako nema ni želju zadržati dijete koje nosi. Jill (45) jednostavno obožava biti trudna...
Vidi originalni članak

Nakon što je rodila sedmero djece, Jill Hawkins (45) iz Brightona mislila je kako je završila s karijerom surogat-majke. Ali otkrila je da joj trudnoća strašno nedostaje. Odlučila je pomoći paru u ranim 30-ima koji ne može imati dijete jer žena pije jake lijekove nakon transplantacije pluća. Usadili su joj dva embrija. Kućni test za trudnoću pokazao je kako je trudna. Jill je presretna.
- Nadam se da nosim blizance. Nisam još rodila blizance - rekla je Jill koja nema svoje djece. Predat će dijete, ili djecu, čim rodi. Tvrdi kako nema želju zadržati dijete i nastavit će rađati kao surogat majka jer uživa u trudnoći. Prethodna djeca začeta su umjetnom oplodnjom. Korištena su njezina jajašca i očeva sperma. Ovo je prvi puta da ne daje svoje gene. Za 'troškove' će dobiti 12.000 funti (oko 100.000 kuna).
Najplodnija britanska surogat-majka bila je Carole Horlock. Rodila je 12 djece, ali je izgubila titulu nakon što se preselila u Francusku prije četiri godine. Titulu sada nosi Jill.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Bloomy 06.01.2010.

    mislim da ove ljude uopce ne zanima zasto to ona radi,njima je samo vazno da sada imaju svoju bebicu koju nisu mogli imati prije...usrecila je neke ljude i sebe zaradivsi novac,zasto ne? meni je u svakoj trudnoci bilo muka,pa mirovanje,jao,jao,al se isplatilo,ipak mi je cudno dok neko kaze da uziva u trudnoci i to zbog trudnoce,a ne zbog djeteta kojeg ceka.

  • pcelicamaja 06.01.2010.

    cccc..neke zene ne mogu imati djecu a ova glupaca prodaje pa eto imali tu pravde Bozije..ccc

  • White Fang 06.01.2010.

    12.000,00 funti ne bih baš nazvala zaradom. To su čisti troškovi doktora i bolnice u Velikoj Britaniji (yup enormno skupo ali tamo nema džaba). Ovo je čisto dobročinstvo bila ona tvornica za djecu ili ne kako kažete

Komentiraj...
Vidi sve komentare