To je to što me zanima!

Samohranoj je majci zavario garažu dok je bila u bolnici

Zagreb: Samohrana majka djeteta s posebnim potrebama Branka Marinov (38) mjesecima ne može do svog automobila. Tvrdi da joj je garažu zavario susjed
Vidi originalni članak

Život joj se pretvorio u pakao nakon što se u srpnju iz bolnice vratila kući. Mijo Crnoja, koji živi kat ispod nje u zgradi u zagrebačkom Podsusedu, zavario joj je garažu. Gotovo četiri mjeseca Branka Marinov, samohrana majka djeteta s posebnim potrebama, koja je također invalid, ne može do svojeg auta. 

- Oduvijek je želio tu garažu, ali bivši vlasnik odlučio ju je prodati meni. Čim sam otišla u bolnicu, iskoristio je priliku. Na nasilan i suludi način prisvojio je moju garažu - tvrdi Branka pokazujući nam kupoprodajni ugovor. Policija je nemoćna 'jer se sve najprije mora riješiti sudski'. Branka čeka raspravu. U međuvremenu, susjedi joj svaki drugi dan donose namirnice, voze je doktoru, a povremeno i njezina sina (13) u školu.

 - Ne mogu posuditi auto od članova obitelji jer mi zbog problema s nogama treba baš moj automatik. Muči me i što mi sin, kojemu su za zdravlje presudni treninzi, ne može ići na triatlon jer mu je sva oprema u garaži - očajna je Branka. Mijo Crnoja nije odgovarao na naše pozive.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sikert 27.01.2016.

    Žena pokaže policajcima kupoprodajni ugovor za garažu a oni joj "pravno svjetuju (glupani nepismeni) da sudskim riješi spor oko garaže. "Bitku je pokrenula i na sudu, a spor je okončan u svibnju prošle godine kada je Županijski sud u Zagrebu utvrdio da ona ima neosporno pravo na korištenje garaže. Ipak, do danas nije u nju uspjela ući." Eto, tako radi naša policija koja ima dva kriterije za građane. Crnoja je bio u bliskoj vezi s Vinkom Žuljevićem Klicom, umirovljenim pukovnikom HVO-a kojeg se povezivalo s vlasništvom u zaštitarskoj tvrtki Bilić-Erić Security, a koji je ubijen u sačekuši u svibnju prošle godine. Žuljević je još od 1990-ih bio povezan s desnom strujom HDZ-a, odnosno najviše s ljudima iz hercegovačkog klana.Prema pisanju Nacionala, žena kojoj je Crnoja zavario vrata je Branka Marinov, udovica Veselina Marinova, kojeg je ubio Klica.

  • Ja SamBiondic 26.01.2016.

    Dokle god sud ne riješi odluku dotle bi mogli otvorit garažu od ove gospođe .

  • Faaip de Oiad 26.01.2016.

    novi ministar :)))))))))))))))))) haha koja bruka

Komentiraj...
Vidi sve komentare