To je to što me zanima!

Susjeda: "Ujutro me probudio zvuk sirena, bilo je stravično"

Bilo je stravično vidjeti troja vatrogasna kola, dvoja kola Hitne pomoći, sve puno policije, kaže susjeda Željka K. koji je ubio kćer i suprugu, a zatim skočio s 4. kata
Vidi originalni članak

Ujutro me je probudio zvuk sirena. Bilo je stravično, rekla nam je susjeda 50-godišnjeg Željka K. iz Španskog koji je jutros ubio ženu (30) i kćer (4), ozlijedio supruginu baku (85) , a zatim skočio s četvrtog kata.

- Bilo je stravično vidjeti troja vatrogasna kola, dvoja kola Hitne pomoći, puno policije, sve sirene su tulile. Svi smo bili prestravljeni. Još uvijek smo u šoku - kaže susjeda.

Po dolasku policije muškarac je još davao znakove života, no preminuo je u vozilu Hitne pomoći.

Željko K. je inače bio vojna osoba. Iz MORH-a su priopći kako je djelatnik Oružanih snaga RH od 1996., te da je radio kao voditelj Odsjeka u Logističkom operativnom središtu Zapovjedništva za potporu.

Prema neslužbenim informacijama, Željko je od ranije poznat policiji po obiteljskom nasilju. Ovo mu je drugi brak, a iz prvog ima dvoje djece.

Neki od susjeda tvrde da je bio miran i pristojan.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Honduras 09.01.2016.

    Mogu misliti kako je tek ovoj susjedi. Strava i užas. :-(((

  • NevenkaFerenčak 09.01.2016.

    Prvu ženu nije ubio jer su bili vjerojatno podjednakih godina. U ovom slučaju radi se o drugoj ženi koja je 20 god mlađa od njega ( on 50, ona 30 god ).Vjerojatno je posrijedi bila ljubomora.

  • ledo1 08.01.2016.

    Evo ispod ima slika na sutrašnjoj naslovnici i baš se vidi tipični vojničina kud je gledala ta nesretna žena da je tog išla uzet i još 20 god stariji

Komentiraj...
Vidi sve komentare