To je to što me zanima!

Susjede lažno prijavila da joj prijete i zlostavljaju svoju kćer

Žena (69) lažno je prijavljivala susjede da joj prijate i zlostavljaju svoje dijete. Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je protiv nje podiglo optužnicu
Vidi originalni članak

Žena (69) lažno je prijavljivala susjede da joj prijate i zlostavljaju svoje dijete. Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je protiv nje podiglo optužnicu.

- Okrivljenici se stavlja na teret da je 12. siječnja 2014. u 15,55 sati na području Županije splitsko-dalmatinske policijskom službeniku nadležne policijske postaje neistinito telefonski dojavila da u stanu iznad njezinog stana roditelji zlostavljaju svoju kćer. Ujedno, stavlja joj se na teret da je 24. lipnja 2016. na području Županije splitsko-dalmatinske nadležnoj policijskoj postaji podnijela prijavu u kojoj je, iako svjesna da ništa od toga nije istina, navela da joj je susjed koji stanuje u stanu iznad njezinog prije dva dana zaprijetio smrću. U prijavi je navela i da njezin susjed zajedno sa svojom suprugom zlostavljaju svoju kćer odnosno da ju drži zatvorenu u stanu već dvanaest dana te da je drže cijelu noć budnom - objavio je DORH. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • yocko 10.11.2016.

    Baba izmišlja toplu vodu.

  • SAIBABA 10.11.2016.

    Ja prijavim ljude koji mi dolaze pred kuću sa oružjem prijetiti, a DORH to odbaciva.

  • maxim m 10.11.2016.

    jeste vidli kako dorh brzo reagira u "važnim"slučajevima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare