To je to što me zanima!

Susjedi (70) je zbog svađe oko međe puškom ubio pijetla

Pijetla sam našla u njegovom vrtu i uzela ga. Upucao ga iz zračne puške. To nije prvi put da mi je ubio životinju. Prošle godine potamanio mi je 20 pilića, kaže susjeda
Vidi originalni članak

M. J (43) iz Marijanske ulice u Molvama i njegova susjeda M. R. (70) već su duže vrijeme u svađi zbog neriješenih susjedskih odnosa. U utorak ta je svađa kulminirala, pa je muškarac oko 14,30 sati uzeo zračnu pušku i u svom vrtu ubio njezinog pijetla. 

- Pijetla sam našla u njegovom vrtu i uzela ga. Upucao ga iz zračne puške, iznutra je bio pun krvi. To nije prvi put da mi je ubio životinju. Prošle godine potamanio mi je 20 pilića. Prije dvije godine zvao je moju kćerku u Zagreb koja studira i rekao da će me ubiti. Ona me sva uplašena i uplakana nazvala neka ne izlazim iz kuće. Netrpeljivost je zapravo nastala zbog međe i svega pomalo – rekla je Ruža Mašić, koja je u Molve doselila za vrijeme rata iz Bosanskog Šamca. Slučaj je prijavila policiji, koja je susjedu uzela pušku i protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • susjed 24.11.2010.

    kad pročitaš naslov imaš dojam da je susjed s puškomitraljezom iza grudobrana od vreća lišio pernatu živinu života !!!!!!!!!!!!!

  • hippo xx 24.11.2010.

    ahahahhaa. kak je mogo upucat pijetla,ahahhahahah

  • zgbzagreb 24.11.2010.

    Sutra roštilj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare