To je to što me zanima!

Susjedi 'fatalne Miki': 'Bila je upadljiva, svima je pričala kako je postala menadžerica...'

Mirnesa S. (42), s područja BiH, tražena je u Njemačkoj zbog krađe milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u kojoj je radila. Za njom je raspisana i nagrada od 32.500 eura
Vidi originalni članak

Viđao sam je kada bi šetala, bila je doista upadljiva pojava. Svojevremeno je govorila kako radi kao menadžerica jedne podružnice, rekao je susjed obitelji fatalne Mirnese S. (42) za njemački Bild nakon što je za njom raspisana tjeralica zbog krađe milijun eura. 

OBJAVILI FOTKE PLJAČKAŠICE Nijemci traže fatalnu Miki iz BiH, ukrala preko mil. eura: Ima 174 cm, zelene oči i plavu kosu

Sve se odigralo 14. listopada, a tvrtka je krađu otkrila istog dana. Sad joj prijeti  10 godina zatvora, a policija moli sve ako je prepoznaju da im čim prije dojave lokaciju. Objavili su i kako je nagrada za korisne informacije koje bi mogle dovesti do uhićenja 32.500 eura.

Prema istrazi novinara Bilda, Mirnesa se hvalila kako živi luksuznim životom. Prema objavljenim fotografijama na Instagramu, rado je pokazivala svoje skupe torbe, nakit i satove. Rado je pozirala na luksuznim zabavama, a navodno ima i atraktivni profil na platformi OnlyFans. Otkriveno je i kako je prijatelji zovu Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Stuttgartu. Kasnije je dobila bolje plaćeni posao kao telefonski operater u tvrtki za transport novca čime se okoristila. 

Podsjetimo, osumnjičena žena je visoka 174 centimetara, ima plavozelene oči i plavu kosu, s još nekoliko tetovaža po tijelu, a najviše na rukama. 

- Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 - priopćila je njemačka policija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ČA!! 26.12.2022.

    Nek im i to pokupi….

  • nikolina26 26.12.2022.

    aha nace ju je mozda u brazilu ili mozda po indiskim otocima ili kubi sigurno

  • a.u.p.m 26.12.2022.

    Jeli tako šefe? Da Miki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare