To je to što me zanima!

Susjedi iz pakla: 'Naziva nas komunistima, a sve zbog vrta'

Supružnici Ante i Vesna Grubišić iz Požege dobitnici su nagrada za najljepše okućnice, a prvi susjed im u vrt baca smeće i svakodnevno smišlja nove smicale
Vidi originalni članak

Iako smo rođaci, ne razgovaramo već deset godina. Zagorčava nam život i uništava sve dobro što napravimo u svojem vrtu i dvorištu, kažu supružnici Ante (60) i Vesna (54) Grubišić iz Požege.

Prvi susjed im, tvrde, svaki dan smišlja smicalice. Odlaže smeće uz njihovu ogradu. I nedavni plakat s natpisom “bando komunistička”, sigurni su, bio je usmjeren njima. Umirovljeni supružnici pomoć su tražili u gradskim, županijskim i državnim institucijama. Ništa.

- Došli bi, uzeli izjave, napravili zapisnik i otišli - kažu te objašnjavaju kako je susjed ljubomoran jer su nekoliko puta osvajali nagrade za najljepšu okućnicu.

- Vrt smo počeli uređivati prije desetak godina, a on je odmah počeo sa smećem. Vješao je prljavo i staro rublje, odlagao gajbe piva, lonce sa starim uljem, građevinski otpad i plastičnu ambalažu. Inače je riječ o stricu moje žene - opisuje nam Ante.

Tvrdi kako su pokušavali s njim razgovarati, ali on ih je, kažu, stalno vrijeđao. Pokucali smo i susjedu na vrata, ali ga nije bilo doma. Mještani kažu da ni s drugima nije dobar.

- Jednom nam je prijetio vilama - govore nam Slavonci, kojima je nekoliko puta pokušao čak i potopiti urod.

Idi na 24sata

Komentari 376

  • wortexhole 23.04.2015.

    Imam i ja sličnog, samo ovaj moj gradi šupe od kakvih se ni cigani ne bi posramili i to sve lijepo okrene k meni da gledamo u njegove šarene daske i kombinaciju salonit ploča i koje kakvih limova kojima ''napravi krov.'' Radije bih živio kraj farme svinja nego kraj ovakvog susjeda, ali šta ćeš. Čovjek je iskompleksiran do bola pa tako valjda rješava svoje frustracije. Dignut ću 5 m zidanu ogradu do nas samo kada ishodim građevnu dozvolu za to, pa koliko me god koštala.

  • vidim sve 21.04.2015.

    Tipičan primjer velikog Hrvata.

  • luna5 20.04.2015.

    sto dalje od svojega

Komentiraj...
Vidi sve komentare