To je to što me zanima!

Susjedi prepoznali pljačkaša i prijavili ga? Policija ga privela

Iz splitske policije nisu htjeli potvrditi informaciju da su pljačkaši prijavili susjedi koji su ga prepoznali. Rekli su kako su do osumnjičenika došli vlastitim izvidima...
Vidi originalni članak

Splitska policija privela je mladića osumnjičenog za pljačku dvije banke u Splitu u posljednjih nekoliko dana. Prvo je opljačkao poslovnicu Banco Popolare u Ličkoj ulici, a u ponedjeljak i poslovnicu Banke Splitsko Dalmatinske na Gripama. Mladića su navodno prepoznali susjedi i prijavili ga. U policiji nisu željeli potvrditi tu informaciju, te su rekli kako su do osumnjičenika došli vlastitim izvidima te kako je u tijeku kriminalistička obrada.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • GoranZubic 20.07.2011.

    da nije sanader

  • Mayhem29 20.07.2011.

    "da su pljačkaši prijavili susjedi koji su ga prepoznali." O majko mila.........

  • Alijen 20.07.2011.

    Nema policija pojma o ničemu dok netko ne cinka, 99% policijskog posla je cinkanje doušnika a 1% je sreća. Kao kad pročitam velika zapljena droge nađena na graničnom prijelazu "rutinskim kontrolom" sakrivena u sicevima, gumama itd... ja sam prešao granicu stotine puta i nikada mi nisu rutinski prerezali gume ili siceve da vide šta je unutra... sve šta policija zna je cinkano!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare