To je to što me zanima!

Susjedima je ostavila bor da ga slobodno uzme onaj tko nema

Zagreb: Neka je dobra duša koja se potpisala kao “susjeda” u stubištu zgrade ostavila bor, besplatno, da ga bez bojazni uzme bilo tko od susjeda, ako bi im kojim slučajem zatrebao
Vidi originalni članak

Lijepo je bilo vidjeti ovaj znak pažnje prema svojim susjedima u srijedu navečer u stubištu zgrade na zagrebačkoj Selskoj, rekla nam je čitateljica. Neka je dobra duša koja se potpisala kao “susjeda” u stubištu zgrade ostavila bor, besplatno, da ga bez bojazni uzme bilo tko od susjeda, ako bi im kojim slučajem zatrebao.

- Netko ga je već prihvatio kao dar, jer u četvrtak ujutro nije ga bilo. Predivna je gesta susjede koja je svojim primjerom pokazala duh Božića - rekla je čitateljica.     

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Jura963 17.12.2016.

    I jedna grančica dobro dođe onom koji nema. Vjerujem da je borić ostavljen ciljano. Zamirisat će on u nečijem stanu, i nije bitno što nije "bogat" . Lijepo je znati da postoje ovakve dobrice u susjedstvu.

  • yocko 16.12.2016.

    Poklonjenom konju se negledeaju zubi.

  • greta guslar 16.12.2016.

    Ne razumijem zašto je netko nesretan zato što nema za bor! U čemu je takva čar bora? Božić mora bit u srcu i to svaki dan, a ne u tom trgovačkom triku oko bora i ostalih kinđurija. Bolje bi bilo da ljudi pomažu jedni drugima sa neophodnim namirnicama i drugom pomoći, a bor još nikog nije nahranio... je, one koji ih prodaju! Dobra djela samo vrijede, sve drugo je ceremonijal koji tako kulminira i onima koji nemaju za sve to stvara tjeskobu i depresiju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare