To je to što me zanima!

Susjedov pas ušao u dvorište: Napao je i ugrizao ženu (44)

U Drnju je jučer oko 11 sati pas u vlasništvu 66-godišnjaka ušetao u susjedino dvorište i za ruku ugrizao 44-godišnju ženu koja je zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja
Vidi originalni članak

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o još jednom napadu psa u Podravini, no ovaj put ne radi se o argentinskom psu. U Drnju je jučer oko 11 sati pas u vlasništvu 66-godišnjaka ušetao u susjedino dvorište i za ruku ugrizao 44-godišnju ženu koja je zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja, javlja Večernji.

Ozljede zasad službeno nisu okarakterizirane, no kako Večernji doznaje, riječ je o lakšim ozljedama. Protiv vlasnika psa podnijeta je prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira držanjem životinja bez nadzora.  

Idi na 24sata

Komentari 210

  • nori 🖖 31.03.2019.

    Bliže se izbori

  • brocker 30.03.2019.

    kaj ovi ne hrane svoje pse da moraju gristi ljude

  • Demokrat_1 29.03.2019.

    Ajde oladite ako psa drzis kao dzukelu na lancu i tako ga tretiras po nekim zabitima u Hr naravno da ce napadat i grist.Pas na lancu kojem se tu i tamo baci kost sta je to nego zvijer!Kriv je covjek i zato poruka konjima koji imaju pse kao dodatnu stvar ili cuvara u dvoristu ili zivo bice za mucenje.Okanite se corava posla!I budite odgovorni prema sebi i drugima.Ne uzimajte zivotinje ako ih ne volite ne zelite ih nauciti ponasanju i ne zelite se brinuti za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare