To je to što me zanima!

Susret od 8 sekundi: Kolinda čekala i dočekala Mikea Pencea

N1 je objavio video susreta, odnosno rukovanja, predsjednice s potpredsjednikom SAD-a. Iako je njihov susret trajao osam sekundi, predsjednica kaže da su dogovorili daljnju suradnju
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović tijekom boravka u Münchenu srela se s američkim potpredsjednikom, Mikeom Penceom. 

Predsjednica je o susretu obavijestila i na Twitteru, a nakon susreta, kako prenosi N1, rekla: 'Gospodin Pence i ja sastali smo se kratko, izmijenili nekoliko rečenica, ali vrlo srdačnih i konstruktivnih rečenica. Dogovorili smo se o daljnjoj suradnji. On danas ima niz sastanaka u području koja sada trebaju veću pozornost, od Afganistana, preko Baltičkih država, Ukrajine i slično. Svakako ćemo nastaviti razgovore. Već sam danas razgovarala s nizom drugih američkih dužnosnika, a sutra ću nastaviti s kongresmenima, odnosno senatorima, McCainom i drugima'.

N1 je objavio video tog susreta u kojem se može vidjeti kako je predsjednica u Münchenu među okupljenim fotoreporterima pričekala njemačku kancelarku Angelu Merkel, s kojom se kratko rukovala i pozdravila, a nakon toga je pružila ruku i američkom potpredsjedniku Penceu.

Susret hrvatske predsjednice i američkoga potpredsjednika, koji je trajao osam sekundi, za vrijeme kojih su se očito uspjeli dogovoriti o daljnjoj suradnji, pogledajte u videu:

Idi na 24sata

Komentari 458

  • JerkoKC 21.02.2017.

    A e.Ajde Bog.

  • Voltaire_ 20.02.2017.

    Gospodo koji ste malo stariji, napisite mi jeli Tito ovako trckarao za trecerazrednim svjetskim politicarima ??:)

  • Voltaire_ 20.02.2017.

    Sto smo dozivjeli !! I Avaz se sprda sa nasom KGK . Smrc :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare