To je to što me zanima!

Sutkinja koja nije zabranila prilazak trostrukom ubojici tuži policiju: To je hajka na mene!

Sutkinja Lejla Numanović nije donijela odluku o određivanju mjera Sulejmanoviću na temelju prijave Policijske uprave Gradačac
Vidi originalni članak

Stravično ubojstvo u Gradačcu u kojem je Nermin Sulejmanović ubio troje ljudi, uključujući i nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, svaki dan poprima novi rasplet.

Sutkinja Lejla Numanović nije donijela odluku o određivanju mjera Sulejmanoviću na temelju prijave Policijske uprave Gradačac.

PET KLJUČNIH PROPUSTA Gradačac oplakuje smrt Nizame: 'Nisu čuli njen vapaj za pomoć. Ovo se je sve moglo spriječiti...'

Predsjednica Općinskog suda u Gradačcu, Slobodanka Kojić objasnila je kako je policija tražila mjere zabrane prilaska, ali da nije dostavila dokaze. Navodi da su dostavljene samo službene zabilješke iz kojih se ne mogu utvrditi detalji nasilja jer, kako kaže, nisu navedeni.

Avaz.ba piše kako je sutkinja Numanović podnijela prijavu Federalnoj upravi policije protiv MUP Tuzlanskog kantona i službenika policijske postaje u Gradačcu.

Nakon što je rješenje objavljeno u javnosti, sutkinja je otvorila bolovanje i navela kako se protiv nje vodi hajka.

Avaz dalje navodi kako je sutkinja znala o kakvom je nasilniku riječ jer je radila ranije na njegovim slučajevima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 17.08.2023.

    Iz kojega razloga se može komentirati više-manje sve članke na ovu temu, a isključili ste opciju komentiranja za našu dvadesetogodišnjakinju koja je ubila bebu??? Pa dopustite nam da kažemo što mislimo i o njoj, po mogućnosti bez brisanja komentara.

  • ludi marko 17.08.2023.

    da si mu napisala zabranu danas te nitko nebi spominjao, ali težak je posao suca. zato ubuduće primi se posla i mirno spavaj

  • umai 17.08.2023.

    Ne bi ju spasilo 100 zabrana prilaska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare