To je to što me zanima!

Sutkinja samo opomenula optužene i vratila im hašiš

Sutkinja Kata Tripković optuženim je Francuzima vratila i krivotvorenu putovnicu?! Inače je poznata i po oslobađanju krivnje onih koji su vozili pijani
Vidi originalni članak

Granični policajci su krajem kolovoza na prijelazu Karsovići u vozilu Francuza (23) našli hašiš, a u torbi njegove prijateljice (22) lijek s popisa opojnih droga bez potrebne dokumentacije. Usto, lijek nije prijavila graničnoj kontroli. Kaže da nije znala da to treba.
Priznanje počinjenja prekršaja sutkinji dubrovačkog Prekršajnog suda Kati Tripković je bilo dovoljno za opomenu, ali i za, dosad nepoznato našem pravosuđu, vraćanje droge okrivljenicima. Vratila je i krivotvorenu putovnicu.
Kata Tripković je poznata i po oslobađanju krivnje onih koji su vozili pijani. Dovoljno je da prijavljeni izjavi kako se u vrijeme prekršaja nije nalazio na mjestu događaja ni da je alkotestiran. Policajce koji su uhvatili pijane vozače nije pozivala na suočenje. Dubrovčki konzumenti lakih droga i pijani vozači čine sve da prijava protiv njih stigne sutkinji Tripković.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • left1 06.09.2008.

    To je napravila jer su u pitanju turisti...da se vrate i dogodine :D

  • mili28 06.09.2008.

    barem neko kuzi mlade.sta ih je trebala zatvorit na par godina.ljudi bas ste smjesni

  • user_10015 06.09.2008.

    Buduci da svi znaju da radi protivno zakonu ,kako je moguce da uopce radi i da do sada nitko nista nije poduzeo????

Komentiraj...
Vidi sve komentare