To je to što me zanima!

Sutlić: Bez reklama morat će HTV povećati pretplatu

Nemam ništa protiv toga da se HRT pokriva samo iz pristojbe, no ako nam smanje reklame, morat ćemo povećati pristojbu, smatra ravnatelj HRT-a
Vidi originalni članak

Ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić je na okruglom stolu u Opatiji najavio da će HRT uvesti sedam novih tematskih kanala. Zbog direktiva EU sve naše televizije do 2012. moraju digitalizirati emitiranje. To će omogućiti rast broja kanala na državnoj razini s pet na čak 32 kanala, objasnio je Sutlić. Čelnici Nove TV i RTL-a ogorčeno su prokomentirali kako se HRT-u mora zabraniti emitiranje reklama jer se jedina financira iz pretplate.
- Kako mislite financirati sve te kanale? - pitao je Sutlića Dražen Mavrić, predsjednik uprave Nove TV.
- Nemam ništa protiv toga da se HRT pokriva samo iz pristojbe, no ako nam smanje reklame, morat ćemo povećati pristojbu - odgovorio je Vanja Sutlić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_19478 17.05.2008.

    Koja glupost, čim imaš tv u kući moraš plaćat pretplatu za televizor i to svakih par mjeseci poskupljuje. Nek si programe kodiraju pa ko želi nek plati . Program je očajan. Ja prva ne bih plačala ali iz iskustva ljudi koji nisu ne bih se sudila s njima. Mislim gje je tu logika znači ja ako imam kadu u kući , moram imat i gradski vodovod? Ali televizor imam i moram plaćat HTV-u pretplatu..Sramota !!! Mi smo u ovoj državi s tim ucijenjeni..Kakva demokracija! Moraš plaćat i gotovo ! Internet je skoro jeftiniji od pristojebe za HTV...To je neusporedivo...Mislim da bi se nešto trebalo pokrenuti u ovoj državi i stati tome na kraj !!

  • wittch 16.05.2008.

    koji seronja...pa dajte nam da nešto i gledamo na toj glupoj htv jer nema ništaaaaaaaaaaa svi gledamo rtl i novu a vas treba ugasiti jer ste niš koristi i samo nam kradete pare za vaše politiziranje i reprize fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare