To je to što me zanima!

Sunčano i vruće u subotu, četiri regije u crvenome: 'Pržit' ćemo se na 38 °C. Stiže nam promjena

U zapadnoj Slavoniji je poslijepodne moguće nestabilnije vrijeme. Stručnjaci iz DHMZ-a izdali su crveni alarm za zagrebačku, riječku, splitsku i dubrovačku regiju, a ostatak zemlje je u narančastom
Vidi originalni članak

Petak je u cijeloj zemlji bio vruć i sunčan. Temperature su danas išle do 37 Celzijevih stupnjeva, a prema najavama prognostičara, jednako nas čeka i u subotu. 

Sutra će biti sunčano i vruće. U zapadnoj Slavoniji je poslijepodne moguće nestabilnije vrijeme. Stručnjaci iz DHMZ-a izdali su crveni alarm za zagrebačku, riječku, splitsku i dubrovačku regiju, a ostatak zemlje je u narančastom.

Vjetar većinom slab jugozapadni i jugoistočni. Najniža jutarnja temperatura od 17 do 22, na Jadranu od 23 do 28, a najviša dnevna uglavnom između 33 i 38 °C.

VRHUNAC TOPLINSKOG VALA Temperature rastu i do 38 °C, cijeli Jadran u crvenom. Pakleno i za vikend, objavili upozorenje

Vikend na Jadranu i dalje sunčan i vrlo vruć uz slab vjetar, a s ponedjeljkom i umjerenim do jakim jugom na sjever Jadrana stiže promjena, vjerojatnije u drugom dijelu dana te osobito u noći na utorak.

- Promjena vremena početkom novoga tjedna i u unutrašnjosti će donijeti najprije popuštanje, zatim i prestanak vrućine, ali vrlo vjerojatno i lokalno jače pljuskove - prvo na zapadu - pa će osim upozorenja na vrućinu biti i onih na moguće nevrijeme - prognozirala je za HRT dr. sc. Tanja Renko iz DHMZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • TDK 26.08.2023.

    "stručnjaci" 🤣

  • mr.Tromb 26.08.2023.

    Koliko, ustvari, Hrvatska ima regija?

  • The Dome 26.08.2023.

    Pržit cemo se na 38 ali u k.

Komentiraj...
Vidi sve komentare