To je to što me zanima!

Svađa kod Slunja: Razbijenom bocom je napao muškarca (35)

U obiteljskoj kući u ponedjeljak su se posvađala i potukla dvojica muškaraca starih 50 i 35 godina. Stariji je pod utjecajem 1,22 promila razbijenom bocom teško ozlijedio 35-godišnjaka.
Vidi originalni članak

Nakon Draganića, identičan pokušaj ubojstva razbijenom bocom zabilježen je i u ponedjeljak na području Slunja. Policija javlja da je tijekom poslijepodneva u obiteljskoj kući došlo do svađe i tučnjave između dvojice muškaraca starih 50 i 35 godina. Stariji je tada pod utjecajem alkohola od 1,22 promila razbijenom bocom teško ozlijedio 35-godišnjaka.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju 50-godišnjak je uhićen te će po završetku kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku - priopćila je PU karlovačka. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 05.07.2016.

    Pijanci.....ponedjeljak popodne oni su pijani....

  • Redovan 05.07.2016.

    Oduvijek tvrdim da je najbolje zivjeti "sam" sa svojom obitelji (zena i djeca) u kuci/stanu makar nemali za zvake, nego ovako. Gdje su god razlicite generacije dolazi do sukoba, bilo manjeg ili veceg jer jedna strana popuje drugoj, "zna" sta je najbolje, tupi samo po svom itd... Nemojte pricat da ne, samo se zapitajte koliko puta su vas starci ili bake i djedovi znali nanervat :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare