To je to što me zanima!

Posvađali se zbog psa: Ispalio više metaka u muškarca (37)

Osumnjičeni (51) za ubojstvo je iz Brinja, bio je pod utjecajem alkohola, a inače je poznat kao konfliktna osoba i bio je već kažnjavan zbog remećenja javnog reda i mira.
Vidi originalni članak

Dovršena je istraga nad muškarcem (51) iz Brinja koji je u nedjelju ispred kafića Bendiks u Brinju s nekoliko hica iz pištolja usmrtio Karlovčanina (37). Tragediji je prethodila svađa, neslužbeno se doznaje da su se muškarci posvađali oko žrtvina psa. Nakon svađe muškarci su se i potukli, a potom je Brinjanin posegao za pištoljem kojeg je posjedovao ilegalno.     

-  Sumnjiči se da je u nedjelju oko 14 sati u Brinju, ispred kafića, nakon svađe i tučnjave sa 37-godišnjakom iz Karlovca, iz pištolja kojeg je ilegalno posjedovao, ispalio više hitaca u 37-godišnjaka od čega je isti na mjestu događaja preminuo. On je uhićen, te će biti predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu. – priopćila je PU ličko senjska. 

U kritično vrijeme ubojica je bio pod utjecajem alkohola, a inače je poznat kao konfliktna osoba i bio je kažnjavan zbog remećenja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • daliborski 24.05.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • OrcaPerestrojka 23.05.2017.

    Najbolje je nabavit dobermana, pa kad lik izvuče oružje malo mu poremetit pažnju, i da vidiš kak ostane bez grla dhebil.

  • Rasplodni bik 22.05.2017.

    Tako se treba obracunavati sa nepravdom a ne ici na sud.Da idemo svi na "sud" pa da preljevamo iz supljeg u prazno i nikad ne dozivimo presudu u nasu korist.Samo troskove i muku od sudova dobijes.Kad ti sam djelis pravdu ti je uvijek udjelis onako kako treba i znas tocno sta je tko kriv i sto zasluzuje.Sudovi i odvjetnici nemaju blage veze tko je kome napravio sta jer nisu bili prisutni dogadaju.Pravodude je cirkus i lakrdija.Samo zakon ulice.Tako se najefikasnije rijesavaju idioti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare