To je to što me zanima!

Svađali se i tukli, a onda mu je još i odgurao kamion u kanal...

Zbog narušenih međuljudskih odnosa posvađala su se i potukla dvojica muškaraca(40 i 50), nakon čega je mlađi svojim vozilom kamion starijeg odgurao u odvodni kanal. Obojica su lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

U Starom Petrovom Selu, na novogradiškom području, u ponedjeljak popodne oko 15 sati zbog od ranije narušenih međuljudskih odnosa posvađali su se, a potom i fizički sukobili 40-godišnjak i 50-godišnjak. Tom prilikom došlo je, priopćila PU brodsko-posavska, do oštećenja tuđe stvari i remećenja javnog reda i mira, ali nasreću težeg ozljeđivanja nije bilo.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška utvrdili su tijekom očevida da je 40-godišnjak, zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa, upravljajući teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, na cesti pretekao teretni automobil novogradiških registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak, prepriječivši mu put. Četrdesetogodišnjak je potom izašao iz vozila te drvenim kolcem oštetio teretni automobil u vlasništvu 50-godišnjaka, nakon čega je došlo do svađe i tučnjave dvojice muškaraca, nakon koje je 40-godišnjak ušao u svoj teretni automobil i vožnjom unatrag izgurao teretni automobil novogradiških oznaka u obližnji odvodni kanal! 

Obojica ratobornih muškaraca, zatražila su liječničku pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a policijski službenici će protiv mlađeg dostaviti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog oštećenja tuđe stvari. Protiv obojice slijede prijave Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog remećenja javnog reda i mira

Idi na 24sata

Komentari 6

  • maršupičkumaterinu...alsvi 16.09.2017.

    Alo bratko nemoj da biješ starije od sebe. Nije lepo brate.

  • ajetodoo 13.09.2017.

    Lako za lim, to će se poravnati. Samo ako nije oštećena skupocjena tonska/HI-FI oprema....staro željezo.....stare šporete....stare frižidere....bojlere ...stare.....tralallalala.....skupljamo....čistimo tavane....podrumeeee....čistimoooo.....dvorištaaa....tralalala........(pun mi ih je kufer, 6 puta na dan, kao da mi je ulica tvornica starog željeza). a onda iza njih,...krumpiraaaaa, jabukeeee, zeljaaaaa...(sve friško, nočašnja berba)

  • Velečasni 1 12.09.2017.

    Sakupljači perja. Bliska konkurencija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare