To je to što me zanima!

SVADBA ZA GUINNESSA: Vjenčanje od 1,000.000 kn

Stingići, koji u Beču imaju restoran, organizirali su sinu spektakularno vjenčanje. Asfaltirali su cestu do kuće, a gosti su koračali po crvenom tepihu...
Vidi originalni članak

Ljubiša i Snežana Stingić iz srpskog sela Kladovo platili su vjenčanje sina Daniela (21) i snahe Melanie (17) milijun kuna. Jedno od najskupljih vjenčanja na ovim prostorima trajalo je tri dana i tri noći, a tisuću gostiju zabavljao je Šaban Šaulić. Na meniju, koji se mijenjao svakog dana, bilo je svega: mesa s roštilja, pečenog mesa, ribe, juhe, peciva, a za svakog tko je slučajno prošao, na otvorenom šanku dijelili su se besplatno pivo, limunada i sladoled.
- Najviše se ponosim tortama i vjenčanicama. Naručili smo šest vjenčanica, ali Melanie nije stigla sve odjenuti - rekla je ponosna svekrva Snežana. Prvog dana svadbe mlada je nosila zlatnu vjenčanicu sa Swarovsky kristalima, drugog dana vjenčanicu od šest slojeva, vrijednu 4000 eura, a trećeg dana ružičastu vjenčanicu od 3000 eura. Šator i hranu Stingići su platili 65 tisuća eura, a tata Ljubiša posebno je za sinovo vjenčanje asfaltirao cestu u selu. Crveni tepih koji su kupili u Austriji prostrli su na putu od kuće do šatora. U Srbiji su plaće dvostruko manje nego kod nas. Stoga, svadba od milijun kuna u Srbiji raskošnija je od iste takve u Hrvatskoj.




ŠABANA OKRUNIO ZLATOM I RUBINIMA
Šaban Šaulić zabavljao je svatove, a domaćin Stingić za to ga je nagradio zlatnom krunom optočenom rubinima, dijamantima i smaragdima. Krunu za Šabana, Ljubiša Stingić dao je izraditi u jednoj kladovskoj zlatarni. Cijena je nepoznata. Svakih pola sata Stingić je Šabana “kitio” s novčanicama od 100 eura. Ljubiša i Snežana nisu željeli otkriti koliko su platili Šabanu za nastup.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Cipi_Ri 25.08.2008.

    Kakva glupost od clanka ... Jer u srbiji je sve besplatno na svadbama za goste.... A ne samo pica...Ko to josh naplaciuje ??? Nismo mi Hrvati.

  • afrodita73 19.08.2008.

    ovo ti je ko u večernjoj školi kad je pervan rekao ide kolona baba nose kremšnite i pečenje i pitaju ih šta je to a otac će ti iz kolone sim mi se ženi, bolje bi im bilo da su te pare koje su uložili dali njima za budućnost neće živjeti od vjenčanica i torti!!!!!! a kad se posvađaju bit će \"moj tata je platio svadbu milion kuna a ti zanovjetaš i puf puf šamari\"

  • Bijela13 19.08.2008.

    ..kako mlada izgleda dobro nije platia i 5,000.000kn..

Komentiraj...
Vidi sve komentare