To je to što me zanima!

Švaljek puni proračun: Prodaje Badel, Zagrepčanku, Gredelj...

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika najavila je da će u Gradu biti rezanja, ali i prodaje neiskorištene imovine. Najavila je prodaju prostora zgrade Zagrepčanka
Vidi originalni članak

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u razgovoru za Soundset Plavi otkrila je kako planira riješiti minus na gradskom računu te priznala kako većina kapitalnih nekretnina ide na prodaju.

Kazala je kako, koliko zna, Milan Bandić i dalje prima plaću te ne može biti suspendiran. Požalila se kako je izmjenama Zakona o porezu na dohodak Vlada smanjila udio prihoda koji se odnose na decentralizirane funkcije i time napravila ''popriličan nered''. Dodala je kako je Vlada bitno smanjila sredstva za funkcije obrazovanja, socijalnu skrb, zdravstvo što je, kaže Švaljek, nemoguće nadomjestiti. Stoga će, najavila je, biti rezanja, ali i prodaje i iznajmljivanja neke neiskorištene imovine kao i prodaju prostora Zagrepčanke, Gredelja, Velesajma. Kazala je i kako su u tijeku pripreme za raspisivanje natječaja za ulagača u blok Badel koji, rekla je, vrijedi više od 10 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • vojtek 30.11.2014.

    ako je zapušteno i neiskorišteno treba prodati i lovu uložiti u nešto što će donositi prihod i zaradu

  • oktopus1 30.11.2014.

    posto hreljic moze li na penzionerski kredit

  • Bistrica 30.11.2014.

    Tako i treba, to treba prodati a ne da zjapi prazno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare