To je to što me zanima!

Švaljek se vraća u zagrebačku Skupštinu i bit će nezavisna

Donedavna Bandićeva zamjenica nije htjela komentirati svoju odluku, ali u Skupštini se priča da bi mogla “preoteti” još dva zastupnika Bandićevoj listi
Vidi originalni članak

Sandra Švaljek, donedavna zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, ipak se neće baviti samo znanstvenim radom na Ekonomskom institutu. 

Podnijela je zahtjev za aktivaciju zastupničkog mandata u Skupštini Zagreba. Švaljek je u petak podnijela ostavku na mjesto zamjenice nakon što ju je Bandić razvlastio vođenja grada i opunomoćio Vesnu Kusin.

Između Švaljek i Bandića je definitivno pukla suradnja i ona neće biti zastupnica u njegovu klubu, nego nezavisna. Švaljek nije htjela komentirati svoju odluku, ali u Skupštini se priča da bi mogla “preoteti” još dva zastupnika Bandićevoj listi. 

Ako bude izbora u Zagrebu, Švaljek bi se mogla i kandidirati za gradonačelnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • bosaaanac 03.04.2015.

    Zagorci ipak ne lome prste,ne potkupljuju,iskreni su,ne glume božjeg vojnika a da bi odmah nešto drpili,nemaju 110 kumova, a konačno govore tak lijepo čuti ugodu kajkavskog jezika. Svaka čast budućoj gradonačelnici Gđi Švaljek.

  • hrvatsko__kraljevstvo 01.04.2015.

    Podrška gospođi Švaljek u kandidaturu za novu gradonačelnicu Zagreba , moj glas ima i nadam se da će na izbore samostalno.

  • MAX 2010 31.03.2015.

    Bandić mi je nebitan ali ona je u trenutku imenovanja bila no name u politici I ušla je licemjerno -nečasno........ljudska kvaliteta?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare