To je to što me zanima!

Švaljek želi biti gradonačelnica Zagreba u kombiju iz Daruvara

Ne možemo utjecati gdje će agencija registrirati automobil. Vozilo je unajmljeno do kraja kampanje jer nam je to jeftinije, rekla je Jana Peršić, glasnogovornica Sandre Švaljek
Vidi originalni članak

Sandra Švaljek, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, u srijedu je dijelila ruže za Međunarodni dan žena. Međutim, naš čitatelj je primijetio da grad obilazi u kombiju s daruvarskim registracijskim pločicama.

- Toliko se brine za Zagreb i Zagrepčane, ne znam je li nezavisni kandidat za gradonačelnicu Daruvara ili Zagreba - napisao je čitatelj.

Registracije u Daruvaru rade tvrtke jer je tamo najjeftinije osiguranje. Iz tima Sandre Švaljek poručuju da su oni unajmili auto od rent-a-car agencije.

- Ne možemo utjecati gdje će agencija registrirati automobil. Vozilo je unajmljeno do kraja kampanje jer nam je to jeftinije - rekla je Jana Peršić, glasnogovornica Sandre Švaljek.

No Švaljek nije jedina. U Zagrebačkom holdingu, gradskom komunalnom poduzeću, također imaju 100 automobila, većinom s tablicama iz Daruvara.

- Uzeli smo rent-a-car jer je jeftinije nego operativni leasing koji smo imali prethodno. Umjesto 100 kuna troška dnevno po automobilu, sad je 60 kn - pojasnili su iz odnosa s javnošću Holdinga.      

Idi na 24sata

Komentari 85

  • mioc 11.03.2017.

    Izbori su namještaljka !!! Ne postoje nezavisni kandidati. Izbor za gradonačelnika Zagreba je namještaljka korumpiranih javnih medija na čelu s Hamza medij koji održavaju elitističku vlast u Hrvatskoj a sve u cilju totalnog osiromašenja hrvatskog naroda i gubitka suvereniteta. Njihovi glavni šefovi vegetiraju preko Bare a našoj hrvatskoj eliti je ponekad dozvoljen photo session ispred njihovih željeznih ograda. U drugi krug treba ući bandić s mrak. Ako omane bandić tu je mrak,odlično je odradila legalizaciju, dostojna zamjenica bandiću. U Zagrebu nakon banditosa predsatava završava ,zavjesa se spušta, svjetla se gase i dolazi mrak. Pitajte se zašto mrak ne spominje bandiću pročišćivač vode gdje je zamračio 600 miliona kuna . Pitajte se zašto bandić mrak ne spominje prevaru s energetskim certifikatima ili legalizaciju gdje je svom narodu digla 8 milijardi kuna a najgore tom napaćenom narodu porezom na legalizirane nekretnine tek dolazi. Ostali kandidati , uključujući dotičnu ženicu Švaljek ,sukladno strategiji izdajničke politike elite , isključivo služe rasipanju biračkog tijela jedinom opozicijskom kandidatu i jedinom kandidatu protiv lolpovluka , Živio zidašu, PERNARU.

  • s.skeptik 10.03.2017.

    …ajmeee,… pa ne može Metropola bez Daruvara, …. napokon počinje decentralizacija Zagreba,…. što bi bio Zagreb bez Daruvara.????.... totalno bi bio ne poznat bez slavnog Daruvara….. Daruvar u prvom planu…ha ha ha…..

  • jo2hn8ny 09.03.2017.

    I tako Švaljekica vara proračun grada Zagreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare